Ce om rau.
Ii- c-am trebuie o vacanta in Hawai(de tot)
Viata-i grea.
Oameni rai sunt pestetot dar buni nu prea
Vai cat de crud... pai cu siguranta nu iti poti ''imbalnzii '' tatal, mama? sau poate e o intrebare tampita...
Ce cruzimeeee...SI eu las uri daca as fi in locul tau e taatl tau dar eu oamenii ca astea nu-i numesc oameni, ar merita spanzurati(scuze dar asta cred eu) Dar mama ta? Ii place sa-l vada chinuind animalele? de ce nu reactionati?
Neaa trsta povestea singura chestie ce ai putea sa faci dul la un spital de nebuni si sa-i faca un tratament sau mai usor sa filmezi cand foloseste forta bruta pe animale si sa depui plangere inpotriva tatalui tau pentru chinuirea animalelor dar asa se complica lucrurile ce mai frumso se rezolva prin comunicae ori ce problema parerea mea
Incearca sa vorbesti cu el pote daca vorbestise se va mai ''inmuia'' zi ca daca ar fi el in locul aimalelor nu la durea? iar place sa il loveasca porcu pe el in cap? daca nu merge incearca sa faci tu treburile poate poate merge fundita>
?
Eu te sfatuiesc sa vb cu tatal sau si sa ii explici ca nu este bine ceea ce face si nu este nici legal
: (1) Detinatorii de animale au obligatia de a asigura acestora, in functie de nevoile etologice, specie, rasa, sex, varsta si categorie de productie, urmatoarele:
a) un adapost corespunzator;
b) hrana si apa suficiente;
c) posibilitatea de miscare suficienta;
d) ingrijire si atentie.
(2) Detinatorilor de animale le este interzis sa aplice tratamente rele, precum: lovirea, schingiuirea si alte asemenea cruzimi.
Art. 23
(1) Constituie contraventie urmatoarele fapte:
a) nerespectarea dispozitiilor art. 12;
b) nerespectarea dispozitiilor art. 5 alin. (1);
c) supunerea unui animal la rele tratamente;
d) nerespectarea dispozitiilor art. 26 alin. (3);
e) supunerea unui animal la cruzimi.
(2) Contraventiile prevazute la alin. (1) se sanctioneaza dupa cum urmeaza:
a) cele de la lit. a), cu amenda de la 2.000.000 lei la 4.000.000 lei;
b) cele de la lit. b) si c), cu amenda de la 3.000.000 lei la 6.000.000 lei;
c) cea de la lit. d), cu amenda de la 6.000.000 lei la 10.000.000 lei;
d) cea de la lit. e), cu amenda de la 10.000.000 lei la 20.000.000 lei.
Stii ceva? reclama-l la protectia animalelor.ii pune o amenda...si sa vezi cum se potoleste omu'. uite aici mai multe informatii www.protectiaanimalelor.ro/caini-procedura-reclamare-cruzimi.html
Imi pare rau pentru tine...cred ca abia astepti sa faci majoratul sa te duci de-acasa.asai? te inteleg...
Pai intreaba-l el cum s-ar simti daca ar fi porc si l-ar lovi cineva cu lopata in cap? :L
Te inteleg perfect, pot spune ca sunt in aceeasi situatie cu tine, poate chiar mai rau, dar o sa iti povestesc, daca o sa am ocazia
Don`t worry nu ma intreci pe mine la capitolul probleme in familie ti-am citit intrebarile si am vazut ca tatal tau e cam. diferit oricum nu e un betiv cum e al meu si nici nu face scandal zilnic.asta e bine daca vrei adauga savescu.simona
Ce crud. am mai avut si eu certuri in familie, dar nu chiar asa. parintii mei iubesc animalele si nu ar face asa ceva niciodata. si in plus, eu cred ca ar trebui ca tatal tau sa faca inchisoare pe viata findca va marcheaza pe viata pe tine si pe fratele tau. daca vrei sa vorbesti cu mine, sa discutam, sa iti mai alin durerile, id-ul meu este stefy_nisioi98@yahoo.com. numai bine!
anonim_4396 întreabă: