| mihaella00elena a întrebat:

Cel mai bun deodorant folosit de voi, care este?

9 răspunsuri:
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Până acum nu pot spune că este unul strălucit.
Toate lasă urme, indiferent care este marca.
Poți încerca piatra de alaun.
Pa, pa.

| Maria_7883 a răspuns:

Buna Mihaela!
Folosesc de 9 ani acest deodorant naturist de la forever.Este foarte bun, si desi costa ceva mai mult (6 euro/15 lei) el dureaza 6-7 luni.Deci pot sa zic ca investitia merita.Formula sa delicata, pe baza de gel stabilizat de Aloe vera, NU CONTINE SARURILE DE ALUMINIU prezente in produsele similare existente pe piata.
Aveam mari probleme cu transpiratia, dar acum pot sa zic multumita ca nu mai sunt stresata de problema "transpiratie".
Sper ca acest sfat sa iti fie de folos.Numai bine!
https://www.foreverliving.com/marketing/Product.do?code=067

| cineva9595 a răspuns (pentru Maria_7883):

De unde il pot achizitiona? Dau comanda pe internet sau se gaseste pe la farmacii sau cataloage?

| Maria_7883 a răspuns (pentru cineva9595):

Poti face comanda de pe internet.Sau daca esti din Craiova, Bucuresti, Constanta te poti duce la sediul Forever.Eu am o prietena care este reprezentant si de la ea il iau.

| Maria_7883 a răspuns (pentru cineva9595):

Buna! Eu il comand de la o prietena care este reprezentant la FOREVER, dar cred ca il poti comanda si de pe net, sau poti cauta un sediu Forever la tine in oras.Succes!
-si app....nu lasa urmewinking

| costellodonatz a răspuns:

Bicarbonatul de sodiu, cel mai bun, crede-ma. Il folosesc de 5 ani si sunt foarte multumit. Recomand cu caldura.

| mihaella00elena explică (pentru costellodonatz):

Am mai auzit ca bicarbonatul de sodiu este bun, dar sincera sa fiu nu am incercat.Cum il folosesti?

| frisotakis a răspuns:

Apa si sapun. foloseste de minune