Parfumul NU se cumpara din auzite sau recomandari, fiindca cel mai bun parfum poate sa miroasa extrem de urat pe pielea ta, fiindca face o reactie chimica unica cu pielea ta.
Parfurmurile SE INCEARCA pe piele inainte sa le cumperi, tocmai pentru a descoerii daca isi pastreaza aroma sau si-o schimba, fiindca facea reactie chimica cu chimia corpului tau.
Acesta este si otivul epntru care mazirle magazine de parfumri au sticulute TESTERE care le poti incerca la incheiatura mainii, si daca dupa 10 minute inca iti place cum miros pe pielea ta, le poti cumpara.
Iti spun din experinta ca 70-80% din parfumuri nu ti se potrivesc sau nu-ti plac cum miros, fiindca isi schimba mirosul pe pielea noastra!
Ai si tu dreptatea ta, de exemplu pentru mine, jpg le male le parfum, persista 10 ore pe pielea mea. Mi-am dat la ora 6 dimineața 3 pufuri, iar la ora 3 ziua, la un metru distanță, o fata a intrebat ce miroase asa bine, si era de la mine. Unii pe net zic in schimb ca pentru ei persista maxim 5 ore, cand la mine se simtea in toată clasa parfumul, zicea un coleg din spate, eu stand in prima banca. Deci pentru mine e parfumul perfect, l.am achiziționat 200ml si inca as mai lua unul de rezerva, oarecum versatil, pentru primăvara iarna si toamna, foarte ok si pretul e bomba pentru ceea ce ofera
Salut!
La gramajul ala nu am văzut parfumuri de marca.
Bleu de Chanel persistă.
Am avut Versace Eros Flame, 100 ml, cumparat din mall, cu 530 lei, anul trecut. Mirosul este bestial, dar, mai mult de 1-2 ore, nu persista, cel putin pe pielea mea. E de efect, miroase diferit față de alte parfumuri. Poti testa, daca ai ocazia.
Am deja eros edp, ma gandeam sa iau toy boy si flame ambele la cate 100 sau sa iau jean paul le male le parfum la 200
Daca vrei, poti merge in Zara, ca au parfumuri super bune, fabricate in Spania. Gasesti, de exemplu, apa de parfum, pana in 130 lei, si miroase super bine, deosebit chiar. Au parfumuri bune, la preturi acceptabile, tinand cont ca, un parfum la Avon sau Oriflame, costa aproape 100 lei, si e asa cum e. Mai pui inca putin, si iti iei ceva ca lumea. Sincer, la cat am dat pe acel Versace, mai bine imi cumparam 3-parfumuri de la alta marca. Nu tot ce e scump e si bun. Altii dau mai mult pe parfumuri, si nu sunt multumiti. E ok acel Versace, dar nu la acei bani. Ce-i drept, in mall au preturi mari. Pe site-uri l-am găsit apoi la pret mult mai mic. Avantajul, in mall, este ca il poti testa.
Personal am avut si parfumuri din zara, am auzit si eu ca unele într-adevăr au si performante bune si seamana la miros cu parfumuri de sute de lei, dar nu stiu, eu in acelasi timp caut si parfum care sa ma tina 8 ore plus, ceea ce mai greu găsești sub 600 de lei si sa fie si designer. As putea lua sauvage sau sauvage elixir, arabians tonka, astea parfumuri cu performante bune dar pe deoparte ma interesează sa am si drept cantitate. Ca ma dau de obicei in fiecare zi cu parfum. Cei drept astea puternice te dai maxim 2 pufuri, si daca faci calculul unu de 100ml cu care te dai cu doua pufuri te va ajunge la fel ca unul de 200ml dar la care trebuie sa te dai 4 pufuri ca sa se faca simtit.
Cel mai probabil o sa iau jpg le male le parfum deoarece il aveam deja la 70-75 ml nu mai stiu cat ii, si miroase si bine, te tine si toata ziua si chiar daca lumea zice ca are proiectie moderata ba din potriva, unul din spatele clasei inca mi l-a remarcat fara nici sa ma apropii de el, eu stand in prima banca. Mai am mancera red tobacco care si asta e spargator de nas, cu 3 pufuri deja dai knockout dar sa te mai dai 5. Nah sunt multe parfumuri pe piața misto dar putine care sa te tina si toata ziua, poate stronger with you absolutely dar din nou, jpg l.as putea lua la 200 ca are un preț chiar decent prin comparatie cu altele
DaciaRomania întreabă: