| Crisstina a întrebat:

Cele care folositi rimel de la avon AVON imi puteti spune care este mai bun SuperFull sau SuperShock? Multumesc

Răspuns Câştigător
| Ambassaderåd a răspuns:

Eu cred ca baiat, Super Shock, suna mai bine decat Super Full, parca-i manea laughing

17 răspunsuri:
| friday a răspuns:

SuperShock.

| deniedaccess a răspuns:

Supershock...eu chiar sunt multumita de el. e ff bun pentru ca nu incarca si nu lipeste genele intre ele... spaer ca te'am ajutat.happyfunda?happy

| OliviaHoran a răspuns:

Cu siguranta Supershock

Iti face genele lungi

e foarte bun

Sper ca te-am ajutat

GossipGirlwave

| bianca a răspuns:

Super shock e cel mai bun!

| Crisstina explică:

Multumesc de pareri! SuperShock imi voi comanda!

| yoyodedeea a răspuns:

Deja s-a zislaughing supershok:X ...eu am si superfull...singura chestie care nu-mi place e ca are perii aia mici mici.:-J

| ancaid a răspuns:

Supershock

| LoveToHate a răspuns:

Supershock...iti face niste gene superbe lungi, nu l-as da pe nimic in lumelaughing)

Eu asta iti garantez! sunt foooare multumita de el.si nici nu e scump

| ChrisHarrison a răspuns:

SuperShock e cel mai bun love struckx il folosesc de aproape un an si nici acum nu s-a terminat. :*

| xtina a răspuns:

SuperShock... e bun.

| CrySsa_4535 a răspuns:

Eu zic ca supershock.il folosesc de foarte mult timp si sunt foarte multumita de el.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

In nicun caz superfull:O

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Super sook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

SuperShok evident:X

| zuzu_3768 a răspuns:

Folosesc Supershock de vreo 2 ani si sunt f.multumita.Este un rimel ff. bun happy Sincer.nici nu ma asteptam sa fie asahappy

| patrykya a răspuns:

SuperShock, este chiar bun..., am avut vreo 4 pana acum, chiar de cateva zile l-am cumparat din nou, pe cel in ambalaj cu dantela, sunt multumita

| nasty4ka a răspuns:

Supershock... iti garantez...