| ShyGirl a întrebat:

Ceva bun impotriva cosurilor? :-s

20 răspunsuri:
| Ririru a răspuns:

Am folosit Zynerit. 30 de lei farmacie.
Cam de pe atunci nu am mari probleme cu cosurile, dar pe langa zynerit ( daca vrei tu, poti sa faci asta si in timp ce il utilizezi, dar eu am facut`o dupa ), mai trebuie sa ai grija de Curatare ( gel de curatare), Exfoliere ( 2 ori pe saptamana), Tonifiere( Lotiune Tonica) si Hidratare(Crema).

Pentru mine si prietenele mele Zynerit a functionat.

| AnnePlatt a răspuns:

Crema de galbenele!

| KaterinaPetrova a răspuns:

Eu zic sa incerci calitate in loc de cantitate:d

eu am folosit o crema de la yves rocher de 45 de ron. seboo specific anti imperfections. este foarte buna aceasta firma, cosmetica naturala de 50 de ani, firma de cosmetice nr 1 in Franta...

deci ramane la aprecierea tahappydaca esti interesata.astept un mesaj.

| Hikari a răspuns:

Eu folosesc impotriva cosurilor o solutie care imi curata tenul. Mai babesc folosesc lamaia, adica ma dau cu sucul de la lamaie pe toata fata, stau vreo 30 de minute si dupa clatesc. happy
Sper sa reusesti ceea ce iti doresti si sper ca raspunsul meu sa iti foloseasca!happy
Succes!

| cess a răspuns:

Uite,o sa-ti recomand un tratament foarte bun, dupa numai 2 saptamani vei vedea diferenta:* fuguta la farmacie,cumperi gelul ISOTREXIN,crema BREVOXYL,suplimentul alimentar EUROVITA ANTISTRESS si le folosesti astfel: dimineata,iei un ANTISTRESS si aplici in strat subtire gelul ISOTREXIN pe locurile unde ai cosuri. in timpul in care gelul este pe corpul tau,nu ai voie sa te expui la soare,cel mai bine stai in casa,citesti ceva,dormi,faci orice,dar nu iesi la soare. o sa simti ca se strange pielea pe tine ca si cum ai avea o punga in locurile unde ai aplicat gelul,o sa te usture putin dar atunci isi face efectul. seara,inainte de a aplica crema BREVOXYL,faci o baita (cremele nu trebuiesc amestecate) si din nou, in strat subtire, aplici de data aceasta crema BREVOXYL. vei vedea rezultatul chiar si dupa 2 zile de la aplicarea cremelor, ai incredere! asta fac si eu de o luna si ma simt super:* bafta multa!

| HoneyBii a răspuns:

Crema de galbenele cu propolis(7 lei)

Fucidin H (21 lei)-->le folosesc pe ambele si se vad rezultatele.

| Oliveoo a răspuns:

Zynerit. Il gasesti in farmacie. Pentru mai multe detalii intreaba medicul de familie sau farmacistul.:*

| Liquify a răspuns:

Zynerit le usuca. Clean & Clear ajuta la indepartarea excesului de sebum. Daca ai tenul gras iti recomand sa il folosesti cand te trezesti si ianinte sa te culci. Daca ai o problema mare cu cosurile totusi te sfatuiesc sa mergi la un dermatolog sa-ti recomande o solutie pentru tenul tau.

| xXPsychO983 a răspuns:

Daca ai tenul gras ca si mine eu iti recomand pudra "baneocin "... dar trebuie sa faci urmatorii pasi; mai intai trebuie sa iti mai cumperi inafata de pudra un sapun "protex " (orice tip : cream, fresh sau herbal ); te speli cu el pe fata cu apa si sapunul, stergi fata foarte bine si apoi faci ceai de musetel si cu o bucatica de vata sau un tampon pentru demachiat dai usor pe fata apoi satepti sa intre un pic in piele si dai cu pudra pe fata P.S : crede-ma, asta mi-a spus doctorita mea de famiilie sa fac si la mine a mers...

| Cezar a răspuns:

Cumpărăţi Zenyth eu pe acela îl folosesc şi dă roade!

| SadRomance a răspuns:

Du-te la farmacia naturista.Este o crema antiacneica, costa 7 lei. E foarte buna si in plus iti netezeste pieleahappy

| ShyGirl explică:

Nu'i inteleg pe unii care raspund doar ca sa nu adoarmaoh go on N am o problema grava cu cosurile, doar vreau eu sa dispara. Si multumesc tutror celor care mi'au dat un raspuns folositor >big grin

| AnaCelebrity4Ever a răspuns:

Date cu sapun pe fata!

| moniiq a răspuns:

Tetraciclina unguent.Crede-ma ca este foarte bun.

| DrummerDreams a răspuns:

Ia o lamaie si stoarce-o. Aplic-o pe fata si stai o ora fara sa atingi fata. Apoi te speli cu apa SAU da-te de fiecare data cu spirt cand ti se face un cos si ti se va usca. FUNDA?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zineryt, nu am mai avut problemele cu cosurile cat timp faceam tratamentu.

| hardy1 a răspuns:

Zynerit

| paulaaaaa a răspuns:

Sunt multe metode de a face cosii sa dispara: cel mai banal si ttsh cel mai nasol este sa te tamponezi in zona cu probleme cu pipi. alta metoda este sa incerci diferite creme speciale, masti etc...

| Larisa_8916 a răspuns:

Daaa,,schimba-ti fa*tzarolling on the floor))

| AnDrEeA8039 a răspuns:

Am inteles ca crema cu retinol este foarte buna... Funda?batting eyelashes

Întrebări similare