| pisicuta2001r a întrebat:

Ceva remedii naturale in potriva cosurilor? happy stiu ca sunt chestii de cumparat dar eu vreaui natural facut acasa! dau funda

Răspuns Câştigător
| Cigarette69 a răspuns:

1. NU mai pune mana murdara pe cosuri pentru ca risti sa le infectezi si mai tare!
2. NU le stoarce!
3. Pune-ti putin AferShave de la tatal tau/ frate timp de vreo 2-3 zile. Astfel cosurile se vor usca.
Eu asa fac ca sa scap de cosuri.
Succes :*

5 răspunsuri:
| MusicON95 a răspuns:

Umezeste-ti fata cu putina vata cu spirt sau apa de colonie cu mana direct, eu asa facwinking

| G510 a răspuns:

Profa mea de bio mereu zice ca ii de ajuns sa ne spalam cu apa pe fata seara si dimineata ( nici eu nu o cred... ). dar ce au chestiile de cumparat? laughing eu folosesc ceva de la gerovital plant si ii ft buna big grin

| Capsunicaaaa a răspuns:

Poți folosi milioane de produse împotriva coșurilor atâta timp cât încă ești la pubertate nu îți trec doar folosind o cremă. Coșurile sunt ceva trecător. Nu da banii pe creme, soluții și alte prostii. Mai bine folosește în fiecare seară și dimineață un gel de curățare și o cremă hidratantă. Poți folosi si ceva măști de exemplu: de argilă, de miere etc. îți curăță fața și o lasă mai fină. Nu folosi fond de ten. Poți folosi un corector pentru a acoperi coșurile și petele roșii. În rest nu prea ai ce să faci happy

| Piticoot18 a răspuns:

Gerovital plant si sapun cu sulf happy sau masca cu argila (1.50 lei plicul)

| Badescu_Madalina_1981 a răspuns:

Produsele de casa, nu o sa te ajute sa scapi de acnee crede-ma ca am incercat multe. Iti recomand sa cauti creme cu ulei 100% pur din arbore de ceai (tea tree oil) de la Thursday Plantation. Eu aceste creme am scapat de acnee. pup