1. NU mai pune mana murdara pe cosuri pentru ca risti sa le infectezi si mai tare!
2. NU le stoarce!
3. Pune-ti putin AferShave de la tatal tau/ frate timp de vreo 2-3 zile. Astfel cosurile se vor usca.
Eu asa fac ca sa scap de cosuri.
Succes :*
Umezeste-ti fata cu putina vata cu spirt sau apa de colonie cu mana direct, eu asa fac
Profa mea de bio mereu zice ca ii de ajuns sa ne spalam cu apa pe fata seara si dimineata ( nici eu nu o cred... ). dar ce au chestiile de cumparat? eu folosesc ceva de la gerovital plant si ii ft buna
Poți folosi milioane de produse împotriva coșurilor atâta timp cât încă ești la pubertate nu îți trec doar folosind o cremă. Coșurile sunt ceva trecător. Nu da banii pe creme, soluții și alte prostii. Mai bine folosește în fiecare seară și dimineață un gel de curățare și o cremă hidratantă. Poți folosi si ceva măști de exemplu: de argilă, de miere etc. îți curăță fața și o lasă mai fină. Nu folosi fond de ten. Poți folosi un corector pentru a acoperi coșurile și petele roșii. În rest nu prea ai ce să faci
Produsele de casa, nu o sa te ajute sa scapi de acnee crede-ma ca am incercat multe. Iti recomand sa cauti creme cu ulei 100% pur din arbore de ceai (tea tree oil) de la Thursday Plantation. Eu aceste creme am scapat de acnee. pup