| Beatrice_5910 a întrebat:

Chiar atata de idioata este lumea si nu intelege ca soarele este foarte daunator si poate provoca mult rau sanatatii? Atat de mult conteaza o piele bronzata incat stai la ora 12 ca un cretin la soare sa te prajesti?

Răspuns Câştigător
| AnathemaKatze a răspuns:

Sustin ceea ce spui.
Nu am o piele foarte alba, dar cu toate astea soarele imi provoaca arsuri care ustura in ultimul hal. Plus ca toatea astea vin la pachet cu o durere de cap de fiecare data cand vin in contact direct cu soarele.(De aceea mai nou ies mai mereu cu sapca in cap)Apreciez mult mai mult o piele alba si frumoasa decat una bronzata.

10 răspunsuri:
| AndaWest a răspuns:

Razele creeaza dependenta, cu cat esti mai bronzat cu atat vrei mai mult.si referitor la cancer, daca e sa il faci, il faci oricum.crede-ma,stiu ceva

| Joker a răspuns:

Degeaba te enervezi...fiecare dupa cum il bata (soarele) capu laughing asa ca stai cuminte si relaxat o fac pe riscul lor

| Laura a răspuns:

Mai idioată eşti tu că te bagi aiurea în vieţile altora.

| ileana_5795 a răspuns:

Da.

| Pikachuuuu a răspuns:

Ei bine, asta ma intreb si eu cateodata, sincer, mie mi se pare ca unei fete ii sta mai bine bronzate, dar asta nu inseamna ca trebuie sa stam excesiv, si eu ma bronzez, dar nu stau la soare atunci cand este periculos, ma gandesc atat la aspectul meu esterior, dar trebuie sa tinem cont si de sanatatea noastra, si inca ceva, cunosc o persoana care a stat la soare chiar si la ora 12, dar nu s.a bronzat, ci era foarte rosu, deci aveti grija

Răspuns utilizator avertizat
| Y3aaHH a răspuns:

Buna intrebare!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Lasa-i sa moara la bronzat, poarta-ti tie de grija si niciodata altcuiva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda,ma intreb asta foarte des.Dar, in fond, nu eu stau la soare si ma prajesc ca un pui.Nu eu o sa am cancer de piele sau mai stiu eu ce boli de-astea.Asa ca nu ma prea intereseaza.

| Ovilacul a răspuns:

Soarele acela pana in ora 12 e bun de bronzat si nu iti afecteaza sanatatea. Cand stai la bronzat intre orela 3-7 e nebunie curata.