Depinde de scalp, la unii merge la altii nu, oricum merge incercat, cum se zice incercarea moare n'are
La mine Head & Shoulders Menthol a dat mereu rezultate. Dar numai cel la pliculet. Acesta e mai concentrat. Sa nu iei sticla niciodata.
A avut rezultate.
Dar rezultate mai bune a avut Pantene Pro V Clarifying.:X
Il ador pe langa faptul ca am scapat de matreata imi face parul moale si stralucitor:X
Si legat de Clear...Vazand reclama la TV am folosit. Dar degeaba.Matreata tot nu a disparut.
La mine nici un sampon nu a dat rezultat!
Desi, cred ca Head & Shoulders e bun!
Cunosc p candva care il foloseste d vreo 2 ani si tot nu a dat rezultate...mai bine iti iei sampoane d l farmacie sunt mai bune
Nu... mie nu mi-a folosit, ci mi-a aparut si mai multa matreata. Daca vrei intr-adevar ceva bun sa scapi de matreata, foloseste "Clear"
Da, la mine a dat rezultate, iar cu Clear m-am pacalit. Cred ca depinde pana la urma de la om la om. Nasol e ca toate astea sunt facute pentru uz frecvent (ca la americani!) si eu nu ma spal pe cap mai des de 6-7 zile fiindca nu e sanatos.
Buna,
Cu siguranta, numai ca desigur are niste alchool si afecteaza parul pe alta parte. Eu iti recomand sa te speli cu sampon de urzica, si sa nu mai aplici nimic pe par timp de 2 saptamani!
Cu siguranta functioneaza, dar incearca si acel sampon, in cazul tau sigur da rezultate!
Bafta
numai bine!
Da e bun, a dat rezultate la mine după mai multe spălări, și nu mai am mătreață
Da este foarte bun. cel putin la mine a dat rezultate.depinde si de tipul de scalp
DaciaRomania întreabă: