Buna, la servici port intre 5 si 8 cm, la fel si la cumparaturi, la plimbare intre 8 si 10, mai mult nu, caci am o anume varsta si nu-mi mai permit sa port ce purtam in adolescenta:16...
Purtai 16 cm tocurile in adolescență?
Super.
Eu am purtat tocuri doar 1 data in viata mea pentru ca mi-am bagat toti adidasii in masina si m-am simtit nasol, eh un pic de dezechilibru pe ici pe colo cate un pas gresit dar mai degraba de teama de a-mi rupe tocul nu de imaginea-mi patata cu pasii de neinitiata dar eh, ce-i scranteala asta? c'est la vie beau coeur , mi-a trecut
Masajul vă place?
N-am incercat, dc, ai facut cursuri de masaj profesionist si vrei sa-ti incerci experienta? Eu ma numesc Sanda si sunt din Bucuresti Nu pot trimite mesaje ca sunt inca in statutul de junior.O seara plina de bucurii imprevizibile Ai grija de tine
Sărut mîna dacă doriti un masaj vă pot face oricînd cu plăcere, m ai ales că sînte m amîndoi din Bucuresti, astept să mă contactati dvs.
Nu port tocuri decât la anumite festivităţi, şi acelea au 10 cm.
Port numai adidaşi, papuci, balerini.
Nu port zilnic, decât la ocazii speciale sau când merg în club ceva. De obicei, port 14-15.
Da am. Multumesc pentru răspunsul tău.
Eu nu port tocuri deoarece am 1.77 şi nu-mi mai trebuie. Rareori când port cam 5-6-7 cm.
Dar a-ți încercat?
Da,a fost un dezastru.
Ce înăltime aveau tocurile?
Vreo 7 centimetri.
Multumesc pentru răspunsurile dumneavoastră.
Bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
Masajul la picioare(tălpi) vă place?
Chiceste ghicitoarea me si vei dtine. PAMLICA DE AUR:
Am un motan di dese animate care vaneaza un soricel. Ghiceste cum il chema si ai castigat.(numele este tot din desene animate)
Si rezistați?
Dap
Sărut mîna masajul vă place? A-ți vrea?
Imi place dar nu vreau
Super
Mss da dc intrebi?
Curiozitate, scuze te a deranjat?
Nu!
Un masaj ar merge?
Nu,nu
Hei! Depinde de picior si de persoana eu am tocuri de 5, 6, 12, 14, ... si tot mai mari dar trebuie` sa fii atent la durerile de picior si la materialele din care sunt facuti pantofii. :d funda?
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BRG întreabă: