Buna, la servici port intre 5 si 8 cm, la fel si la cumparaturi, la plimbare intre 8 si 10, mai mult nu, caci am o anume varsta si nu-mi mai permit sa port ce purtam in adolescenta:16...
Eu am purtat tocuri doar 1 data in viata mea pentru ca mi-am bagat toti adidasii in masina si m-am simtit nasol, eh un pic de dezechilibru pe ici pe colo cate un pas gresit dar mai degraba de teama de a-mi rupe tocul nu de imaginea-mi patata cu pasii de neinitiata dar eh, ce-i scranteala asta? c'est la vie beau coeur , mi-a trecut
N-am incercat, dc, ai facut cursuri de masaj profesionist si vrei sa-ti incerci experienta? Eu ma numesc Sanda si sunt din Bucuresti Nu pot trimite mesaje ca sunt inca in statutul de junior.O seara plina de bucurii imprevizibile Ai grija de tine
Chiceste ghicitoarea me si vei dtine. PAMLICA DE AUR:
Am un motan di dese animate care vaneaza un soricel. Ghiceste cum il chema si ai castigat.(numele este tot din desene animate)
Sărut mîna dacă doriti un masaj vă pot face oricînd cu plăcere, m ai ales că sînte m amîndoi din Bucuresti, astept să mă contactati dvs.
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
BRG întreabă:
MaryMaria333 întreabă:
Rebeca574 întreabă: