anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ciao! As vrea sa stiu o placa de par cat mai buna, sa fie fara sa afecteze parul in timp, sa nu-l arda sau decoloreze. Stie cineva? Merci!

4 răspunsuri:
| summerparadise a răspuns:

Oricare ar fi firma, incearca una de ceramica, NU de fier.

| Pitiksa a răspuns:

Pai o marca foarte buna de placa este Remington. Are mai multe aplicatii. O am si eu si iti zic ca este foarte buna. ca orice placa poate arde parul, dar am si un spray, nu mai stiu exact cum se numeste. Poti cauta la farmacie.

| Ramonaaaa a răspuns:

Placa de păr nu decolorează părul dar îl arde şi îl afectează,subţiindu-l şi făcându-l să cadă.
Nu există placă,oricât de scumpă şi "profesională" ar fi,care să nu îţi afecteze părul dar, în schimb, există plăci de păr care ţi-l afectează dar le ia ceva mai mult timp laughing.
Îţi recomand să nu îţi cumperi plăci de păr doar pentru că sunt ieftine şi să nu îţi cumperi, de asemenea, plăci de la firme anonime (de care nu a auzit nimeni!).
Îţi recomand Braun sau Remington ( de care folosesc eu de 2 ani!).
Aspecte importante:
1.Placa de păr trebuie să ai plăci de ceramică care evit arderea părului.(nu în totalitate dar într-o anumită măsură!)
2.Plăcile trebuie să fie cât mai subţiri.
3.Ia-ţi NEAPĂRAT o protecţie de păr.Ţi-o recomand pe cea de la L'Oreal.

| scarletjo a răspuns:

Buna! Este foarte buna L'oreal-Kerastase folosita impreuna cu laptele termo-activ (L'oreal tec). Parul este stralucitor si matasos.