Crede-ma faci cea mai mare prostie punanduti unghii cu gel eu am vut pana acum cateva zile iar cand le-am dat jos unghiile mele frumoase disparusera deci te-as sfatui sa nu iti pui)
P.S am 13 ani neimpliniti
La ce iti trebuie unghii cu gel la 12 ani? Pune mana pe carte, ca nu'ti tin unghiile de foame.
Da cred ca poti sa ti le strici .Dar mama tha mai zice ca la varsta asta sa iti pui "unghi cu gel" parerea mea e ca esti mica...
dar daca tot vrei roaga mult de tot pe mama ta.si ii spui ca nu ti le strici .
Eu iti propun sa-ti dai direct unghiile pe razatoare pana la sange. Rezultatul va fi acelasi si e si gratis.
Mi-am pus de 2 ori tipsuri cu gel.
Rezultat : dezastruos!
Sper sa imi recapat unghiile mele vreodata. Pt ca momentan mi se rup din orice, si nu mai reusesc sa am unghii lungi natural.
Eu zic sa-ti vezi de treaba ta, cu gelul.
Mai bine cauta pe net modele haioase si deseneaza-ti unghiile.
La 12 ani e mai potrivit decat sa ai unghii false cu gel!
Buna! Si eu am 12 ani ...am stat mult de capul mamei sa ma lase sa imi pun unghii cu gel la vara.Ei bine, dupa multe rugaminti m`a lasat in sfarsit asa ca la vara o sa am unghii cu gel
Dar nici sa devii dependenta de ele.O verisoara de-a mea si-a pus unghii cu gel timp de vreo 10 ani si era sa ii putrezeasca unghiile naturale Cum am zis, nu este o tragedie daca iti pui unghii odata pe an. Sper ca mama ta sa fie de acord!
anonim_4396 întreabă: