Si eu... :-<
Am pus si eu aceasta intrebare...raspunsurile sunt foarte folositoare mai ales a lui NoName;)
http://www.tpu.ro/......ai-repede/
Ai putea sa:
1.Sa ti-l intinzi cu placa de par si asa iti va parea mai lung
2.Sunt tot felul de sampoane pentru cresterea parului (du-te la o farmacie si intreaba>.)
fundita?
Daca vrei sa iti creasaca parul fa-ti o masaca din:cateva picaturi de ulei de ricin(il gasesti la farmacie),cateva picaturi de ulei de masline, un galbenu stiu de ou si vitamina A(la fel cateva picaturi care o gasesti tot la farmacie). Toate le amesteci intr-un bol si aplici la radacina parului, o data pe saptamana.Un tratament la par se face minim 3 luni ca sa se vada rezultatul.Il si indeasa, creste si ii da un aspect mai sanatos. O spun din proprie experientza. :*
Cresterea parului depinde de persoana care te-a frezat ultima data,, la mine spre exemplu,ma frezat cineva pe care nu cunosc,adica la frizerie,nu-mi crestea parul asa repede precum m-a frezat o prietena de data aceasta. cauta pe cineva care tine la tine si iubeste sa frezeze chiar daca nu practica acesta meserie, si roag-o sa-ti frezeze putin capetele, nu cu mult, vreo 2 cm,,,ti-o spun din proprie experienta,,,sampunurile scumpe nu ajuta,poate cu ceva sucuri ierburi,cum ar fi musetelul, romanita urzica sau patlagina, chiar si aloe,,,, bafta!
Buna
Deci in primul rand parul tau are nevoie de ingrijire
1. poti incerca niste produse folosite de dermatolog
2. Sa il ti inpletit...parul inpleitit creste mai repede
3. Daca este ros la varfuri sa il tai
Parul cu cat este mai ros la varf cu atat creste mai putin si mai greu
4. Sa reduci folosul de placa indulator si alte lucruri de genu asta
Lasal natural
kalakkas întreabă: