| 9 PM a întrebat:

Ciao TPUhappy

De cativa ani am destule vergeturi pe picioare si nu reusesc deloc sa mai scap macar de o parte din ele. Mi-au aparut in urma unei dereglari hormonale, in niciun caz pentru ca m-am ingrasat, deoarece cam tot timpul mi-am mentinut greutatea si in plus sunt chiar slabuta. De cum vine vara ma deprim pentru ca nu pot purta pantaloni sau fuste scurte din cauza oribilitatilor de pe picioare. Am incercat mai multe solutii pentru ele: scruburi + masaje cu ulei de masline, creme speciale etc. dar degeaba. Cumva autobronzantul sau fondul de ten le poate acoperi? Daca mai stiti ceva solutii, va rog impartasiti-mi-le pentru ca am ajuns deja la capatul rabdarii.
Multumesc. Va pup

2 răspunsuri:
| BiuL a răspuns:

Nu vreau sa te supar dar odata ce te-ai pricopsit cu ele nu poti scapa de tot de ele niciodata. Cred ca poate ajuta laserul, nu stiu daca nu si o dermabraziune, insa banuiesc ca aceste tratamente costa multa. Eu zic sa mergi la un dermatolog sa il intrebi daca stie vreun tratament care sa te poata scapa de ele. Daca nu vrei du-te la solar sau plaja pentru ca nu se vad asa tare pe pielea bronzanta si evident fondul de ten sau un corector lichid pot face minuni.

| agnessme a răspuns:

Ia un produs natural