| AnnyXoxo a întrebat:

Ciau TPU -! big hug Vreau sa rog si eu fetele sa-mi raspunda la o intrebare. love struck cu ce credeti ca ar fi cel mai bine sa ma epilez? Ceara, epilator?batting eyelashes fundita -! smug

Răspuns Câştigător
| snOoki a răspuns:

Ceara este ft bun...sh crema epilatoare...
cu epilatorul e dureros.:X...happy

12 răspunsuri:
| BonneLess a răspuns:

Ar fi mai bine sa te epilezi cu crema depilatoare rapida, eu chiar am are OMEHGA 6 si extract de musetel, se numeste Farmec. O aplici pe pilea de unde vrei sa iei parul si o tii asa 3-8 minute. fundita?batting eyelashes

| AnnyXoxo explică:

Dar care doare mai tare?batting eyelashes

| Laura1092 a răspuns:

Desi ai dat deja funda vroiam sa iti zic ca cel mai bine este cu ceara deoarece smulge firul de par din radacina si daca te faci de multe ori chiar firul de par se rareste. Cu crema epilatoare e ca si cand te-ai dat cu lama. Desi e cel mai usor de folosit si nu e dureros nu e o idee buna. Dupa iti va creste tepos si nu e bine. Cu aparatul asa si asa. In fine iti recomand cu ceara.

| AleAnyo a răspuns:

Daca te epilezi pentru prima data poti sa o faci cu lama. Adica de ce sa te doara de prima oara?
Dar in rest, cu ce te simti tu mai bine, cu ce iti e tie mai la indemana, cu ce iti e mai accesibil. Din punctul meu de vedere ceara si epilator = acelasi lucru, dar tu faci km vrei.

| aneta a răspuns:

Parerea mea e ca ceara e cea mai bunawinking.

| DعeutZa a răspuns:

Epilatorbatting eyelashes

| SimmvonD a răspuns:

Buna!
Epilarea cu ceara este cea mai eficienta modalitate de indepartare a parului nedorit de pe corp si, in plus, este durabila. Poti opta fie pentru ceara calda, fie pentru cea rece.

| alinaiiiioana a răspuns:

Ceara pentru ca e mai eficienta mai rapida durerea este mai scurta...smulge mai bine firele de par iar cand ele vor creste din nou vor fi mai putine mai subtiri. in schimb cu epilatorul iesi mai ieftin

aleegerea e doar a ta

| RoxAnneLove a răspuns:

Buna. cu epilatorul. deoarece iti creste parul mai greu si nu vor fi fire cu mai multe capete. pe cand cu ceara sau lama creste intr-o zi doua. chiar daca doare putin mai mult la inceput cu epilatorul, te vei invata si va fi ok. funda?

| addapaupsiktau a răspuns:

Epilator pentru ca smulge firele de par.si cera le smulge dar nu pe toate. plus de asta pe ceara nu dai doar 1 data banii cii incontinuu asa ca mai bine cumparati un epilatorwinking

| kattya96 a răspuns:

Buna. Cel mai bine este cu epilatorul. Dar doare rau pana te obisnuiesti. Eu nu pot sa suport big grin. Ceara doare si aia. Eu prefer crema depilatoare. Dar aia nu tine la fel de mult ca epilatorul. Si nici nu e asa eficienta, dar pana ma obisnuiesc eu cu epilatorul e buna si aia big grin
SUCCES!

| grosudana a răspuns:

Eu folosesc crema si mi se pare destul de eficienta.
Daca te razi cu lama parul creste mult mai repede
Poti folosi si ceara RECE, care este chiar foarte buna(Dar pretul este ceva mai mare). Daca foloseste ceara rece pe o perioada mai lunga ajungi sa fie nevoie sa te epilezi o data pe luna...