anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine a creat bingo-bangul? a. si mai am o intrebare. unde e veriga lipsa? sau slaba? oare merge un belciug in locul ei?

Răspuns Câştigător
| EmaS a răspuns:

Este nevoie de mai multa credinta ca sa poti crede ca din nimic a avut loc o explozie, si a aparut acest sistem atat de perfect care functioneaza cu precizia unui ceasornic.De ce nu mai apar si astazi? Si pentru a demonstra teoria evolutiei, iti trebuie credinta.Trebuie sa crezi ca exista undeva aceea veriga, dar nu este inca descoperita.Tot crestinii au dreptate. Dumnezeu a creat tot ceea ce se vede.El este Creatorul,este o fiinta net superioara, atotputernica, deosebit de inteligenta.

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mai ema mai? ce spui tu stiu. vreau sa stiu si parerea taberei celelalte. vreau si eu sa ma informez, si mai ales sa li verific cunostintele.ca eu eram cu o cunostinta di la constanta si m-a parasit.acum sunt fara, cunostiinta.

| EmaS a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu ma tot repet poate le -o intra si lor in cap.

| AlexMaxWoW a răspuns:

Cine a creat bingo-bangul? Extraterestrii, cine lor fi creat?rolling on the floor Si Unde e veriga lipsa? sau slaba? Cu siguranta e pierduta rolling on the floor Da oare merge un belciug in locul ei? EPIC LOL CE INTREBAR!