| gabriella85 a întrebat:

Cine a folosit rimel oriflame giordani gold supreme lengh? este la fel ca cel vechi giordani gold?

Răspuns Câştigător
| BubuLina999 a răspuns:

Le-am folosit pe ambele. sunt foarte bune amandoua, insa rimelul giordani gold supreme lengh are pensula mult mai buna si te poti da mai bine cu ea. face genele super frumoase. mai ales ca am si gene lungi ..am ramas foarte placut surprinsa de rezultat. incearca-l ca-i foarte bun. si formula mi se pare mai imbunatatita.

il poti intinde foarte bine pe gene(adica nu este tare si incarca ochiul) si asta e si un plus pentru ca nu toate rimelurile sunt asa bune.

arata frumos pe gene, nu se usuca greu si le confera volum(ceea ce cautam noi)!

| gabriella85 explică (pentru BubuLina999):

Multumesc mult de raspuns, l-am si comandathappy

| BubuLina999 a răspuns (pentru gabriella85):

Cu multa placere. daca mai vrei sa ma intrebi de vreun produs din catalog sa nu eziti sa o faci:*. poate pot sa te ajutbig grin

5 răspunsuri:
| KDily a răspuns:

Rimelul Giordani Gold Supreme este de mare calitate, de care sunt extrem de incantata si nu am folosit pana acum un rimel cu o pensula atat de buna si exact pe placul meu. Nici foarte mare si cu peri mici din plastic. Ofera un volum mare genelor si arata foarte bine aplicat si pe genele de jos. Negrul este intens. Rimelul rezista intreaga zi spre deosebire de cel vechi giordani gold. Este chiar greu de demachiat la sfarsitul zilei. Ca un minus as putea spune ca se usuca cam greu dupa aplicare dar merita cumparat si recumparat. Si pretul e ok mai ales la oferta. big grin

| gabriella85 explică (pentru KDily):

Multumesc mult de raspuns.

| EireneP a răspuns:

Giordani gold supreme lengh are o perie mult mai comodă și superbă, care dă un volum mai mare genelor, dar în același timp nu le încarcă, arată destul de natural și mișto!