| Alysée a întrebat:

Cine a incercat frunzele de nuc pentru ai da parului o nuanta aramie, a mers? acum este blond mediu. fundA

5 răspunsuri:
ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Da, funcționează.
Frunzele de nuc închid nuanța naturală a părului, iar cele de mușețel o deschid.
Baftă!

| ץtгє๓3๒гєคк๔คภςє a răspuns:

Pentru deschiderea nuantei parului se utilizeaza coji de nuca verde, macerate timp de 14 zile in ulei de masline. Pentru a obtine o nuanta mai inchisa a parului se poate prepara o solutie din coji proaspete de nuci. Se pun intr-un vas un litru de ulie de masline si 100 g coji. Vasul se incalzeste pe baie de apa pina la evaporarea apei din coji. Uleiul se strecoara si se pastreaza in sticle inchise la culoare si la loc intunecos.

Decoctul din coji de nuca verde, adaugat in apa de clatit, dupa spalarea capului intensifica reflexele parului castaniu si ii dau stralucire. Pentru a obtine o nuanta bruna mai intunecata, decoctul se poate aplica direct pe par, nediluat.

Tinctura de nuca folosita pentru par brunet se prepara din 100 ml apa si 200 g coji de nuci verzi puse la macerat, timp de doua zile. Dupa aceea lichidul se strecoara si cojile se storc bine cu un tifon apoi se aduga 50 ml alcool de 70s.

Funda?

| 13DoXy13 a răspuns:

Da,merge...serios,eu am incercat si nu numai ca il face aramiu...il face si mai matasos! incearca

| soniaa a răspuns:

Am folosit acest ceai cu frunze de nuc timp de aprox 2 ani in scopuri medicale si vreau sa-ti spun ca ai numai de castigat si poti sa-ti faci un obicei din asta, parul devine mai matasos, ii ofera stralucire.Culoarea naturala a parului meu e brunet si in acel timp capata incetul cu incetul o nuanta de castaniu, dar trebuie sa ai rabdare si sa folosesti de timp cel putin 2 luni ca sa se observe o diferentahappy

| alexandrusa a răspuns:

Da mama mea a incercat si a mers ea avea parul castaniu.