| cristinuca05 a întrebat:

Cine a incercat sau poate stiti daca ceara spray pentru aranjat sau pasta pentru aranjat de la ADVANCE TECHNIQUES sunt bune? sau ce imi recomandati? dupa ce imi indrept parul? ca sa se mentina drept nu vrea sa se faca la fel. vreau sa ramana asa? ce ziceti sa imi iau astea? sau de la alta firma
? stiti ceva mai bun? plzzzzz...mersi

5 răspunsuri:
| kh1ss a răspuns:

Ia`ti si tu produse mai calumea... nu porcarele de la avon :p

| elena19 a răspuns:

Exact cum spune hh1ss, produsele de la Avon nu sunt bune. Eu te sfatuiesc sa-ti cumperi ceva de calitate...sunt multe firme care produc astfel de produse, dar n-o sa-ncep sa le scriu pentru ca sunt o multitudine... Incearca de ex cu Matrix... nu se gasesc in magazine, dar daca ai vreo prietena care lucreaza intr-un salon cere-i ei sa-ti comande de la agenti... cam toate saloanele lucreaza cu Matrix... iti garantez ca sunt bunewinking Succes

| beautyisland a răspuns:

Nu se poate spune ca un produs nu este bun atata timp cat nu il incerci tu...conteaza foarte mult tipul de placa pe care il folosesti.eu iti recomand placa ceramica de la Braun sau Remington...si de la Avon produsele sunt bune...chiar ma satisfac...inainte sa-ti faci parul cu placa sau dupa ce te speli pe cap iti recomand Advance Techniques Intense Repair...indiferent de placa sau de produsul folosit trebuie sa stii sa-ti indrepti parul, trebuie sa ai rabdarea necesara sa-ti iei fiecare suvita sh sa o indrepti... dar ai grija la cat de des ti'l indrepti pentru ti'l arzi si o sa se degradeze foarte mult.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ceara pentru par spray de la ADVANCE TECHNIQUES e foarte bune.sui mentine parul drept mult timp

| ralu_9117 a răspuns:

Eu am incercat ceara spray ADVANCE TECHNIQUES si este foarte buna..mentine mult timp parul drept