Am purtat o perioada lentile de contact de un albastru marin foarte frumos (am ochii verzi-albastrui), si pot sa spun, ca merita banii. Mai ales ca nu sunt exagerat de scumpe, se gasesc si la 70 RON. Merita sa-i porti, mai ales daca vrei sa faci o sedinta foto. Ochii ies in poze perfecti, cu un contur al irisului bine definit. Succes!
P. S. dar se presupune, ca ii vei purta doar ocazional, nu ti-as recomanda sa-i porti zilnic.
Eu am 5 culori diferite, in solutii speciale, si sunt valabile mult timpLe-am luat cu 85 ron, isi merita banii daca stii de unde sa iei, la mine si acum sunt bune, si nu am probleme, mai ales ca de haloween o sa port rosii
de abia astept, sunt bune zic eu, fiecare cu parerea lui
A purtat o fata de la mine din clasa si le pierdea tot timpul.Nu prea cred ca isi merita banii pentru ca iti strica ochii.
La 14 ani purtam zilnic dar nu pentru ca aveam o problema ci pentru ca nu imi placea culoarea ochilor mei si atunci mi-am stricat ochii si a trebuit sa port ochelari dar nu am vrut si tot lentile mi-am pus.Nu merita sa iti strici vederea doar ca sa pari mai misto, vederea ti-o recapeti greu deci nu incerca. Funda?