Ce tare alea care sunt blonde zic ca o blonda si alea care sunt brunete zic ca o bruneta.
Na sa fie o roscata! Glumeam!
Deci depinde, unora le sta bine cu diferite culori si nuante. Depinde si cum arata ele.
De exemplu nu poti compara : o blonda urata ca draq cu o bruneta si sa zici ca blonda arata mai bine doar ca are parul blond, sau invers.
Eu cred ca toate fetele care sunt tinere sunt frumoase si pline de viata, orice persoana are frumusetea sa, foarte putin conteaza culoarea parului.
Satenele si brunetele :X si roscatellee
dar cel mai bine le sat satenelor
blondele sunt proaste
AmIraPrinceSs de ce sa fie blondele clar? Nu e adevarat! Eu zic ca roscatele sunt mai speciale.Si imi plac bunetele.
O satena
Depinde ne noante exista si blonde carora nu le sta bine si unora carora le sta bine
Fundita?
Am intalnit multi baieti care preferau numai brunetele si spuneau ca peste tot sunt numai blonde, altii blondele dar nu refuzau nici o bruneta daca arata bine, dar oricum pararea mea e ca nu conteza prea mult culoarea parului, ci persoana cat este de ingrijita, ce are in cap, pe langa culoarea pe care o ai in cap mai ai nevoie de 1000 de lucruri ca sa arati bine si sa fi apreciata