| Delocimportant a întrebat:

Cine are cele mai calitative parfumuri, Avon sau Oriflame? Vreau sa fac cadou la o fata, si vreau sa o surprind.
I-as fi cumparat ceva mai...scump, de alta marca, dar imi fac griji ca poate nimeresc peste fake-uri.
Macar cele cumparate direct la Avon/ Oriflame nu sunt fake-uri.

10 răspunsuri:
Bula
| Bula a răspuns:

Iti recomand produsele de la Farmec, Cluj!
Am fost foarte placut surprins de calitatea produselor lor si au si preturi rezonabile.

| Libelle a răspuns:

Parfumurile de la Avon sunt nasoale. Au toate acelasi "fond" de miros si nici nu sunt persistente.
Din cele de la Oriflame, Giordani Gold Essenza e singurul care m-a facut sa il folosesc zilnic. Si asta in cazul in care nu vrei ceva la 50 de lei, ci ceva mai calitativ, care sa si merite banii.

| justanotheruser99 a răspuns:

Avon. Printre preferatele mele sunt: Today, Tomorrow, Forever, Far away, Luck, Femme, Fleur, Viva.
De la Oriflame sunt de calitate doar machiajele sau lacurile de unghii.

| Delocimportant explică (pentru justanotheruser99):

Atunci o sa aleg Tomorrow. Today mi-i se pare intepator, cu mult sub Tomorrow, care e finut.

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Delocimportant):

Nu e înțepător, la inceput e mai puternic, insa după un timp rămâne doar o urma fina. Dar oricum si Tomorrow e ok, deci nu îți face griji. E o alegere buna.

| Delocimportant explică (pentru justanotheruser99):

Si, totusi, ce sa aleg, Premierre Luxe sau Tomorrow?

| justanotheruser99 a răspuns (pentru Delocimportant):

laughing Tomorrow.

Răspuns utilizator avertizat
| MaryDM a răspuns:

Mai bine campara-i un parfum de la Infinite sau de la D&P decat de la Avon sau Oriflame.(Dar ca sa iti raspund si la intrebarea ta mie imi plac mai mult parfumurile de la Avon )

| ClaudiaMariaDumian25 a răspuns:

Folosesc de la ambele calitative la miros si la pret. Ti-as recomada cu mare drag: Today, Tomorrow, Forever, Rare Amethyst, Cherish, si preferatul meu : premiere luze. Daca vrei mai multe detalii despre parfumuri da-mi un mesaj. Lucrez la Avon! Cu placere! O seara placuta!