Iti recomand produsele de la Farmec, Cluj!
Am fost foarte placut surprins de calitatea produselor lor si au si preturi rezonabile.
Parfumurile de la Avon sunt nasoale. Au toate acelasi "fond" de miros si nici nu sunt persistente.
Din cele de la Oriflame, Giordani Gold Essenza e singurul care m-a facut sa il folosesc zilnic. Si asta in cazul in care nu vrei ceva la 50 de lei, ci ceva mai calitativ, care sa si merite banii.
Avon. Printre preferatele mele sunt: Today, Tomorrow, Forever, Far away, Luck, Femme, Fleur, Viva.
De la Oriflame sunt de calitate doar machiajele sau lacurile de unghii.
Atunci o sa aleg Tomorrow. Today mi-i se pare intepator, cu mult sub Tomorrow, care e finut.
Nu e înțepător, la inceput e mai puternic, insa după un timp rămâne doar o urma fina. Dar oricum si Tomorrow e ok, deci nu îți face griji. E o alegere buna.
Si, totusi, ce sa aleg, Premierre Luxe sau Tomorrow?
Tomorrow.
Mai bine campara-i un parfum de la Infinite sau de la D&P decat de la Avon sau Oriflame.(Dar ca sa iti raspund si la intrebarea ta mie imi plac mai mult parfumurile de la Avon )
Folosesc de la ambele calitative la miros si la pret. Ti-as recomada cu mare drag: Today, Tomorrow, Forever, Rare Amethyst, Cherish, si preferatul meu : premiere luze. Daca vrei mai multe detalii despre parfumuri da-mi un mesaj. Lucrez la Avon! Cu placere! O seara placuta!
x3Clover întreabă:
TheLovelyGirl întreabă: