Eu cred ca castiga Emma ca e mai draguta ca Madalina mie imi plec de Emma mai mult
Cred ca va castiga Ema, nu stiu de ce am presimtirea asta. E mai mica si poate avea o cariera, plus ca nu are alte obligatii si se poate dedica intru totul carierei pe care a ales-o!
Cred ca v-a castiga Emma. Soricelul .
Dar din cate am auzit, Madalina este prefarata lui Bote.
Succes Emma! :*
Emma cred ca o sa castige. Este destul de mica si o cariera de model nu dureaza la nesfarsit. Are cel mai mult timp sa se perfectioneze si poate fi cel mai usor transformata intr-un model profesionist.
Sper ca emma dar si madalina are aceealesi sanse. Eu vroiam sa castige alexandra, laura, otilia sau sara dar au fost eliminate.
Va casztiga madalina pentru e inmpreuna cu bote si o simtatizeaza si pozeaza bine ( mie imi place cum pozeaza e cam pitipoanca da na...)
Sper sa castige emma. madalina mi se pare batrana si pitzi
dar bote numai pitzi alege
Emma deja a castigat ca filmariile sau term deja mi-a spus laura pe facebook
Emma are sanse sa castige pentru ca este mica si are timp sa se modeleze.Dar si Madalina poate sa castige pentru ca a ajuns pana aici dar ea are 25 de ani si pe la 30 ani trebuie sa inceteze de a fi model
Mi-a facut placere sa te ajut!
Emma
pentru ca am vazut facebook-ul ei si e cu coroana si asa...cauta si tu facebook emma
AnonimaCuSentimente întreabă: