Eu ma refer la cum aratau ele atunci cand erau tinere! Cred ca sunt mai atrasa de Amanda!
Fara discutie atat in prezent cat si trecut Meagan Fox arata mai bine.
Poate sunt eu mai ciudata, fiind singura de aici care e atrasa mai mult de Amanda. Megan e foarte frumoasa dar mi se pare mai rece, pe cand Amanda mi se pare mai sarutabila!
Esti mai ciudata pentru ca vrei sa saruti o femeie, in rest fiecare cu gusturile lui. Meagan Fox e mai hot atat tot.
Sunt femei care arata bine si asta e singurul lor avantaj si femei care sunt uratele dar se fac placute prin felul lor de a fi, de aceea gusturile nu se discuta.
Da, sunt lesbi, dar nu stiam ca in vremurile astea ne mai numeste cineva ciudate pentru ca ne plac fetele.
Pai lesbi, gay sau cum vrei sa le numesti sunt persoane ciudate pentru simplul fapt ca nu-s hetero, ciudat in sensul de diferit, altceva.
Mie nu-mi pasa ca lumea e gay eu am ceva cu alte minoritati
Pentru mine femeile lesbi sunt asa ceva decazut, poate o orbire de moment in unele cazuri?
Am iesit acum cateva saptamani cu un grup in care erau 3 fete si una din ele am aflat ca era lesbi, am simtit asa o repulsie si o parere de rau pentru ea, era mica de ani 18 ani, ma gandesc ca viata trebuie traita cu si fata de sexul opus nu impreuna cu acelasi sex, de asta va consider ciudati dar nu neaparat va blamez, ci imi pare putin rau ca nu sunteti in fagasul normal.
Nu am vrut sa jignesc cu nimic, doar mi-am exprimat parerea sincera.
Nu trebuie sa iti para rau pentru mine, eu ma simt perfect asa cum sunt si pentru mine normalul e sa imi placa fetele.
Genul asta de netunata care este frumusete naturala iti place?
https://www.youtube.com/watch?v=iCJNWSXT_yE
Spune-mi cum o cheama ca sa o caut eu.
April Bowlby
E draguta, dar nu sunt sigura ca e chiar naturala. Cred ca ar putea sa aiba silicoane.
In sfarsit cineva care e de partea mea!
Bateti-va voi pe Megan, ca sa aman eu cu Amanda!
Are ochii aia prea de libelula si nu e pe gustul meu.
Mie mi se pare super super dulce!
E frumoasa, dar nu-mi place ca si-a modificat buzele. As fi preferat-o cu buzele ei normale.
Te rogi sa ti-o dea?
Da, dar îmi plac băieții
Atunci de ce ai spus-o asa? Parea ca te rogi sa o ai!
Pe Rosamund Pike o punem pe locul 3 si o impinge pe Emma Watson pe locul 4.
E draguta si Emma, dar e pe locul 3 dupa Amanda si Megan.
Mie imi plac mult amandoua, dar cred ca m-as saruta mai mult cu Amanda! Mi se pare mai dulce!
Armenica întreabă: