Emma e cea mai frumoasa:X.Merita sa castige. In orice caz nu cred ca o sa castige Madalina.
Buna!
eu cred ca Emma si sper ca ea se casige pentru ca Madalina este cam batrana si mult mai bine arata Emma:X.
Asa ca HAI EMMA:X
Sunt sigura ca Emma, deoarece au ramas cele mai "inaintate in varsta" si cea mai mica...
Emma cu siguranta va castiga pentru ca este mai tanara decat Madalina. Si pentru SandrA:sa stii ca Roxana a iesit din concurs si au mar ramas doar Emma si Madalina;) http://www.libertatea.ro/......1213.html.
Emma chiar daca e cea mai mica dintre ele mi se pare cea mai experientata, parerea mea!
Eu cred ca va castiga emma pentru ca este foarte frumoasa, tanara si are tot viitorul inainte pe cand madalina are 25 de ani mai are 2 ani si se marita iar emma are 16 ani! sper ca emma sa castige! funda pls!
Au mai ramas 3 fete madalina roxana si rasfatata emma si din punctul meu de vedere emma este o rasfatata o copila n-are nici un viitor in modeling si as vrea sa castige roxana sau madalina dar cel mai sigur roxana
Bubble_7651 întreabă:
sherbygaby întreabă:
BubuMik întreabă:
dincolodevise întreabă: