Eu Emma doresc, dar cred o alege pe Madalina ( aia ar castiga premiul la Miss baba )
Stiu cine castiga Emma...sora mea este o foarte buna pretena cu Roxana iar ea a tinut legatura cu echipa pentru a afla cine castiga...veti vedea
S-ar putea ca Emma sa castige desi ea are 16 ani si are timp sa se modeleze.Si Madalina are sanse sa castige doar ca ea are 25 de ani si modelele pe la 30 de ani incheie sa mai fie model...
Emma pentru ca are timp sa se modeleze si Madalina are sanse darr ea ppe la 30 de ani trebuie sa incheie de a fi model...
Fundita?:p
Eu cred ca Emma va castiga. are calitatile potrivite pentru. a fi un model de succes.
Eu zic asa: ar fi corect sa castige emma pentru ca madalina are silicoane si nu stiu daca e asa corect ca un model sa aiba silicoane. emma este la o varsta frageda si poate invata multe.deci eu zic ca va castiga emma. acum sa vedem tu cine crezi ca va castiga?
Cred ca Emma, in ciuda placerilor ei (dulciurile) care nu se mai termina.Pentru ca este tanara, nu are obligatii.In plus Madalina are si silicoane si este ceva mai "batrana" decat Emma. Funda?
Emma pentru c e dulke rau draguta si modelingul se inceope de pe la 1-15 ani nu ca baba aia de madalina
Prima data am crezut ca emma va castiga concursul, dar dupa ce am vazut cat de plina de sine e emma, am zis ca madalina va castiga. lui catalin nu-i prea plac fitele emmei si cred ca totusi o va alege pe madalina
De fapt Emma a castigat, si eu credeam ca o sa castige Madalina dar cu Mada ne faceam tara de ras, de fapt nu am nimic cu Mada dar nu stiu.:-s imi fine eu chiar imi doream ca Emma sa castige. de la inceputul emisiunii \:d/
As vrea sa castige Emma; cu toate ca botezatu vad ca o place mai mult pe madalina.:d... funda plz:*
sherbygaby întreabă:
BubuMik întreabă:
dincolodevise întreabă: