Eu Emma doresc, dar cred o alege pe Madalina ( aia ar castiga premiul la Miss baba )
S-ar putea ca Emma sa castige desi ea are 16 ani si are timp sa se modeleze.Si Madalina are sanse sa castige doar ca ea are 25 de ani si modelele pe la 30 de ani incheie sa mai fie model...
Emma pentru ca are timp sa se modeleze si Madalina are sanse darr ea ppe la 30 de ani trebuie sa incheie de a fi model...
Fundita?:p
Emma pentru c e dulke rau draguta si modelingul se inceope de pe la 1-15 ani nu ca baba aia de madalina
As vrea sa castige Emma; cu toate ca botezatu vad ca o place mai mult pe madalina.:d... funda plz:*
Stiu cine castiga Emma...sora mea este o foarte buna pretena cu Roxana iar ea a tinut legatura cu echipa pentru a afla cine castiga...veti vedea
Eu sper din tot sufletul ca va castiga Madalina! Ema mai are multe invatat despre viata! si este foarte alintata. e doar o copila. in schimb Madalina se vede ca este cu capul pe umeri si isi doreste asta foarte mult! Ema nu m`ar mira daca ar vrea sa renunte asa dintr`o data ca s-a plictisit!
De fapt Emma a castigat, si eu credeam ca o sa castige Madalina dar cu Mada ne faceam tara de ras, de fapt nu am nimic cu Mada dar nu stiu.:-s imi fine eu chiar imi doream ca Emma sa castige. de la inceputul emisiunii \:d/
sherbygaby întreabă:
BubuMik întreabă:
dincolodevise întreabă: