Emma. E buna si e si tanara. Si Madalina ar fi buna dar e cam batrana pentru a incepe acum cariera tinand cont ca modelel nu pot depasii 27-29 ani.
Sincer, nu stiu!
Avantaje :
-Emma este mult mai frumoasa, are poze faine.
Dejavantaje:
-a fost pusa in situatia de a fi eliminata de multe ori, pentru ca este imatura si mananca prea mult!
Avantaje:
-Madalina are niste poze superbe, de fiecare data, si acum cand a eliminat`o pe Roxana ea a fost prima aleasa
Dezavantaje:
-are o rivala care o poate pune in pericol sa nu mai fie next top model!
Acum depinde de pozele care le vor face! Si cum a zis Botezatu:,, cea care va castiga next top model va fi cea care a luptat cu frigul [Finlanda], desertul [ ex. Sahara ], caldura maxima [ Dubai ] cu animale etc.
Nu stiu de ce am o presimtire ca Emma va castiga?! Desi nu stiu sigur.
Emma. Clar! Daca o alege pe Madalina, chiar n-are gusturi deloc Bote, decat pitzi ii plac.
Emma pentru ca e foarte frumoasa,e cea mai tanara si Madalina are implanturi si din astea si nu e bine! Ar fi bine ca Emma sa se maturizeze un pic si daca incearca, va deveni un mare Top Model de succes! Te pup, pa fundita?
Noi spunem Emma si s-ar putea sa castige Madalina. Deci nu vreau sa dau cu parerea.
Emma cu siguranta, Madalina e frumoasa dar e prea batrana pentru a incepe acum o cariera in modeling pe cand Emma e perfecta, e in floarea varstei si mi se pare mult mai draguta.
Emma pentru ca are timp sa se modeleze dar Madalina are 25 de ani si la 30 de ani trebuie sa incheie sa fie model...
Emma este cea care va castiga este cea mai frumoasa cea mai dulce parca e o papusica
Emma categoric Emma e preferata lui botezata pentru ca e cae mai mica Madalina va pierde!
Emma.Pentru ca are varsta perfecta pentru a incepe o cariera de model, pe cand Madalina, s'ar putea spune ca ea e deja "pensionara" in lumea modei.
Madalina vreau :X:X:X [ Dar daca castiga Emma nu ar fi corect pentru ca ar favoriza`o deoarece mama ei e in modelling si mai stie de la dansa` si nu mi se pare deloc corect ] Madaaa`:X:X:X:X S dea Domnuu` sa fie Madaa`:X:X:X
Emma O ador:X E cea mai frumoasa Alege`o mai Catalin pe Emma si nu mai ajtepta!
Emma deoarece e tanara,frunoasa, desteapta si lista poate continua pe cand,, PISI"(Madalina) este fitoasa si batrana.Sunte sigur 100% ca Emma va castiga. Daca Catalin Botezatu nu o va alege imi voi schimba parerea despre el.
selly_9145 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
dincolodevise întreabă: