| Budusan_Bogdan_1989 a întrebat:

Cine cunoaste baieti carora le plac fete cu unghii false de 1cm extra (pe putin)? Nu inteleg de ce le plac fetelor sa isi umple unghiile cu gel sau acril, nu cunosc baiat care sa imi fii spus "ai vazut ce unghii lungi si faine avea aia? ce tareeee". Au facut comentarii la gene, cercei, inele, tatuaje, dar nici odata la unghii de "3m".

Răspuns Câştigător
| HolyPotato a răspuns:

Ai mare dreptate cu ceea ce ai spus straight face Ma uit pe facebook si ma dau cu capul de pereti sa vad daca e adevarat ce vad, sau visez cumva thinking Din pacate asta e realitatea in care traim...o lume umpluta de site-uri de socializare, "pitzipoance", "cocalari" persoane care nu stiu sa aprecieze nimic din jurul lor cu atat mai putin naturaletea sau sufletul cuiva...straight face

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună!
În ziua de azi nimeni nu mai apreciază naturaleţea,dacă n-ai buze mari,sâni nu ştiu cum,fund bombat,unghii mari,coarne mai lipsăsc,nu se uită nimeni la tine,c-aşa am ajuns.
Mulţi nu-şi dau seama că nu contează aspectul fizic atât,contează caracterul unei persoane.
Contează să fi frumos la suflet, nu fizic, degeaba eşti la faţă păpuşă, iar la fund mătuşă, nu merge!
Te pup!

| HolyPotato a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai mare dreptate cu ceea ce ai spus straight face Ma uit pe facebook si ma dau cu capul de pereti sa vad daca e adevarat ce vad, sau visez cumva thinking Din pacate asta e realitatea in care traim...o lume umpluta de site-uri de socializare, "pitzipoance", "cocalari" persoane care nu stiu sa aprecieze nimic din jurul lor cu atat mai putin naturaletea sau sufletul cuiva...straight face

| mariukka a răspuns:

Nu imi plac asa persoane cu fite.baetilor le place unghii normale mijlocii si ingrijite sa fie asta conteaza

| Adde29 a răspuns:

Buna!
De ce nu le-ar place unghiile false?
Daca sunt asa mie mi se par foarte frumoase (ca fata): http://www.google.ro/......tp?/imgres dar daca sunt asa, ai dreptate, sunt exagerate (si urate) : http://www.google.ro/......tp?/imgres
Pa, pa!