Pentru mine nu exista asa ceva, deoarece fiecare are ceva unic in caracterul "sau", de unde si reda frumusete, sex appeal si toate celalaltetrasaturi, ce tin de frumusete...
Totusi - conform intreb. tale,,, la barbati - as opta, intre - Dan Bittman si Stefan Banica Jr., iar la doamne aleg pe Miss Universe 2009 - Bianca Elena Constantin si -Monica Columbeanu...
Andreea raicu, mihaela radulescu, andreea marin, ...si barbati:stefan banica, botezatu`, tibi scobiola, guess who...[din monden]
Imi place de botezatu, stefan banica, iar la femeii as zice andreea marin, andreea balan
Dan Diaconescu, dupa cum ar spune versurile:
"El e idolul femeilor, si taticul ratingurilor,
[...]
Diaconescu rupe ratingurile
Si lasa cracanate femeile"
(Roxy Manelista & Marian Valorosul) -> Diaconescu e un sex-simbol, admirat de toate babele de la scara C.
Si cea mai frumoasa femeie din tara, categoric, femeia femeilor "Pentru Acasa TV m-am facut femeie, suuuuuuufletu' meu". Nikita din Romana, domnu' Dan. "Si stiu ca toate femeile din Romania si-ar dori sa fie ca mine"
Cel mai frumos: Catalin Josan.banuiesc ca inca sta in Romania si cea mai frumoasa femeie:...mmmm! Andreea Raicu cu siguranta!
Fiecare e frumos in felul lui. Ca barbat imi place Catalin Botezatu, iar ca femeie. hm. Andreea Mantea imi place
Mary Marry întreabă: