Megan Fox, clar. Are niste ochi geniali si e idealul meu in materie de frumusete.
Cum poti sa o compari pe antonia cu megan fox?
megan fox este frumoasa
are niste ochi superbi
se imbraca super cool
a facut si face sedinte fotografice pentru a da banii copiilor din africa sau pentru a da altor oameni saraci.
si este actrita.
antonia ce are?
un pic de voce
este putin frumoasa
si are noroc
nimic mai mult.
Oricum amundoua stim ca aproape toti o sa o aleaga pe antonia numai pentru ca este romanca.
Numi pasa ca e romanca.Doar Antoania are o frumusete pe care o cunsider stiu eu. speciala. daca ma puneai sa aleg intre Beyonce si Antonia sau Antonia si Nicole Scherzinger clar alegeam Beyonce sau Nicole.Mie doar imi place Antonia.
Megan este mai frumoasa decat beyonce.
oricum am zis majoritatea nu toti.
Eu o aleg pe Antonia, si nu pentru ca e romanca (ma doare la popou de nationalitate, nu dau 2 lei pe tricolor) ci pentru ca e mult mai frumoasa si mai putin vulgara. Megan Fox are moaca de panarama de lux.
P.S: Sunt baiat, vad ca majoritatea raspunsurilor (daca nu toate) au fost date de fete
Megan este actrita si model
antonia este cantareata
asa ca nu cred ca mai trebuie sa le comparam.
raspunsul castigator a fost dat si sunt de acord cu el/ea.
nu cred ca megan este vulgara.
Aia s-a nascut intr-o tara unde ai sanse reale sa devii actor, si a supt multe acadele pana sa ajunga acolo unde e.
Tu de unde sti?
ai cunoscut-o cumva?
de ce o injuri asa fara sa o cunosti?
daca aia a supt antonia ce a facut?
megan macar are sa zicem putin talent dar antonia?
si lasa ca la inceputul carierei megan era putin frumoasa dar antonia era ca ciuma.
Bună!
Deci
Megan e genială cu machiaj, însă fără machiaj, nu e chiar aşa frumoasă!
Antonia e frumoasă, şi machiată şi nemachiată!
Dar tot Meegan Fox îmi place mai mult.
Pa-pa
Megan e frumoasa machiata dar Antonia am avut ocazia sa o vad si nemachiata si crede; ma ca e superba si asa deci clar Antonia
Antonia, ea e superba nemachiata..megan e frumoasa dar nemachiata nu se compara cu antonia
anonim_4396 întreabă: