Parerea mea.Sunt freumoase dar.chiar foarte superficiale. daca nu ar mai fii vedete si ai vedea una pe strada.ai zice.e draguta ...nu chiar frumoasa de ci Andreea
Presupun ca te referi la Bianca Dragusanu si daniela Crudu,mie mi se pare mai frumoasa Bianca,Daniela mi se pare ca s-a cam ingrasat si e prea negricioasa, dar nici Bianca nu e frumoasa, e sexi doar.Ca la cate transformari si-a facut, zici ca e papusa, si nu in sensu bun.
Andreea.
Data viitoare când pui o întrebare de genul specifică şi numele de familie.
Bianca pentru ca e roscata,parul lung,ondulat si cu un rosu spre portocaliu,ochii verzi,inalta,supla,destepta,sexy,la moda,, si in plus pe ea nu o discuta paparatzzi ca pe Daniela, ea nefiind surprinsa in ipostaze indecente. (ca Crudutza)1 la mana si 2-daniela nu arfe trasaturile frumoase ale biancai nu?
Bianca! :* arata mult mai bine nemachiata fata de Daniela care zici ca e moartea in deriva
Din punct de vedere fizic este mult mai frumoasa Daniela Crudu deoarece nu este o plasticata ca Bianca Dragusanu care dupa parerea mea este extrem de urata.
Mihaela. Sincer, la ce te referi? De unde sa stim noi la care Bianca sau la care Daniela te referi tu?
Bianca are niste ochi superbi, un corp superb si este si foarte inalta...deci cred ca ea insa nici daniela nu e urata...
Niciuna,bianca plasticata toata, nici 1% nu mai e natural in ea si Daniela nu stiu dar pare putin cam prea prosta.deci una mai prosta ca alta. sper ca ti-am fo de ajutor.salut!
Poi aici este vorba despre gusturi.|Niciun omnu este la fel, toti suntem diferiti chiar si la gusturi.|Uni oameni vor spune ca |Bianca iar alti |Daniela. Sper ca te-am ajutat,|fundita|
Poi mie imi place de Daniela ca e mai copilaroasa si mai d gasca dar sa recunostem ca bianca e mai frumoasa din punct de vedere fizic! pupic:*
Te referi la bianca dragusanu si daniela crudu? ca exista multe persoane cu nemele acestea
anonim_4396 întreabă: