| Delurax a întrebat:

Cine e mai frumoasa Bianca Sau Daniela?

Răspuns Câştigător
| Anestezia a răspuns:

Parerea mea.Sunt freumoase dar.chiar foarte superficiale. daca nu ar mai fii vedete si ai vedea una pe strada.ai zice.e draguta ...nu chiar frumoasa de ci Andreea

26 răspunsuri:
| Bailey a răspuns:

Bianca happy funda? :*

| Parisblue a răspuns:

Presupun ca te referi la Bianca Dragusanu si daniela Crudu,mie mi se pare mai frumoasa Bianca,Daniela mi se pare ca s-a cam ingrasat si e prea negricioasa, dar nici Bianca nu e frumoasa, e sexi doar.Ca la cate transformari si-a facut, zici ca e papusa, si nu in sensu bun.

| Paulla a răspuns:

Andreea.
Data viitoare când pui o întrebare de genul specifică şi numele de familie.

| mona a răspuns:

Bianca

| hummer24 a răspuns:

Nici una dale dracul de stoarfe laughing

| adee_6203 a răspuns:

Bianca fundita...dar si Daniela e destul de frumoasa

| DomnisoaraLove a răspuns:

Bianca pentru ca e roscata,parul lung,ondulat si cu un rosu spre portocaliu,ochii verzi,inalta,supla,destepta,sexy,la moda,, si in plus pe ea nu o discuta paparatzzi ca pe Daniela, ea nefiind surprinsa in ipostaze indecente. (ca Crudutza)1 la mana si 2-daniela nu arfe trasaturile frumoase ale biancai nu?

| DomnisoaraLove a răspuns:

De fapt fiecare in felul ei! Scurt si la obiectlaughing

| SadRomance a răspuns:

Amandoua, dar sunt superficiale.

| Teresa a răspuns:

Cea mai frumoasa dintre ele e si cea mai tunata adica bianca

Răspuns utilizator avertizat
| Nommm a răspuns:

Bianca! :* arata mult mai bine nemachiata fata de Daniela care zici ca e moartea in deriva oh go on

| Simona07 a răspuns:

Din punct de vedere fizic este mult mai frumoasa Daniela Crudu deoarece nu este o plasticata ca Bianca Dragusanu care dupa parerea mea este extrem de urata.

| ApofissPapaya a răspuns:

Mihaela. Sincer, la ce te referi? De unde sa stim noi la care Bianca sau la care Daniela te referi tu?raised eyebrows

| diamar a răspuns:

Bianca are niste ochi superbi, un corp superb si este si foarte inalta...deci cred ca ea insa nici daniela nu e urata...

| Diana90 a răspuns:

Niciuna,bianca plasticata toata, nici 1% nu mai e natural in ea si Daniela nu stiu dar pare putin cam prea prosta.deci una mai prosta ca alta. sper ca ti-am fo de ajutor.salut!

| Nightcrawler a răspuns:

Daniela of couse

| LonelyGirl01 a răspuns:

Bianca. Dar din pacate amn2 sunt proaste.

| Caty5 a răspuns:

Poi aici este vorba despre gusturi.|Niciun omnu este la fel, toti suntem diferiti chiar si la gusturi.|Uni oameni vor spune ca |Bianca iar alti |Daniela. Sper ca te-am ajutat,|fundita|tongue

| Paulici99 a răspuns:

Bianca.funda?

| fatha15 a răspuns:

Poi mie imi place de Daniela ca e mai copilaroasa si mai d gasca dar sa recunostem ca bianca e mai frumoasa din punct de vedere fizic! pupic:*

| Cristina_7247 a răspuns:

Clar! Bianca!

| elena_1795 a răspuns:

Te referi la bianca dragusanu si daniela crudu? ca exista multe persoane cu nemele acestea

| giby1 a răspuns:

Daniela este mult mult mai buna si mai frumoasa

| mihaela77 a răspuns:

Bianca

| SysRq23 a răspuns:

Biana draguseanu si Daniela crudu te referi?