| PeeWeeVi a întrebat:

Cine e pro si cine e contra pentru indreptatul cu placa?big grinbig grinbig grin

Răspuns Câştigător
| Woofy a răspuns:

Contrahappy. dc sa imi indrept parul` cu placa? ca sa mi`l ardstraight face? prefer sa fie natural, asa cum e el.happy

19 răspunsuri:
| Lora a răspuns:

Nu-s nici pro nu-s nici contra cand e nevoie neaparata de indreptat parul de ce sa nu o folosim? Si invers cand stam toata ziua in casa dc s-o folosim ca nu ne vede nimeni?

| Jamelia1 a răspuns:

Daca este o vorba de un eveniment mai special, atunci se poate
DAca in fiecare zi, atunci nu prea sunt de acord, doar daca folosesti un hair protector

| Sara2 a răspuns:

Eu il indrept cu placa desi sunt constienta ca placa arde chiar daca e de calitate si are ceramica

| →βσσblėėŝ←׃╳ a răspuns:

Pro dar rar.happy

| Tabii. a răspuns:

PRO.
De ce? Pentru ca nu se arde deloc parul daca folosesti o placa profesionala.

Eu in timpul scolii imi fac parul in fiecare zi cu placa, dar e profesionala(Wella) si am dat 500 de lei pe ea.

| JackieSue a răspuns:

Eu sunt PRO.
Cred ca destui o sa zica ca este nesanatos, iti arde parul etc., dar eu am parul cret si stiu cat de nasol sta daca nu e indreptat.

| zooooza a răspuns:

Eu nu folosesc placa.Nu imi place sa am parul intins.Imi place mai cret, cu volum...
Dar sunt pro

| Eeeeeeeeeeee a răspuns:

Eu sunt pro.imi place placa f mult:X, face parul frumos...insa il si ardesad

| Gabytzaa98 a răspuns:

Eu sunt Pro. dar nu am fac permanent cu ea love struck eu cred ca te face mai matur/a si arata chiar sexy :X

| PaTTy_3342 a răspuns:

Eu sunt pro da nu prea des happy

| AdelinaC a răspuns:

Contrahappy

| dorotich a răspuns:

Eu sunt pro dar sa nu devina un obiceiwinking

| winchesters a răspuns:

Pai intr-un fel nu-i bine sa-ti indrepti parul pentru ca se ard firele. dar tinand cont ca si eu o fac sunt probig grin
Tzuck:*

| clofu a răspuns:

Prooowinking

| DianaC a răspuns:

Eu sunt pentru dar doar cu cele profesionale...

| DianaC a răspuns:

Eu sunt de acord dar doar cu placi de calitate//

| DianaC a răspuns:

Sunt pro dar doar cu cele profesionale happy.

| thisisme a răspuns:

Pro:d