| Selena2001 a întrebat:

Cine este mai frumoasa:Selena Gomez, Miley Cyrus sau Demi Lovato?

Răspuns Câştigător
| StephyMonster a răspuns:

Selena Gomez și cu machiaj, și fără. Miley Cyrus fără machiaj arată de parcă ar avea peste 30 de ani și la doar 19 ani ar trebui să arate ff bine.Demi Lovato arată la fel de bine ca Selena fără machiaj doar că s-a îngrășat mult în ultimul timp.Deci Selena este cea mai frumoasă și la față, și la corp, și pe dinăuntru.

8 răspunsuri:
| Arewutewtr a răspuns:

Păi... Mie îmi place Selena Gomez.

| Arewutewtr a răspuns:

Selena Gomez

| DenisaC a răspuns:

Eu cred ca Selena Gomez este cea mai frumoasa. Selena Gomez s-a nascut pe 22 iulie 1992, in Texas. Micuta domnisoara si-a cucerit fanii nu doar cu frumusetea ei, ci si cu talentul ei actoricesc si muzica pe care o face alaturi de baietii de la The Scene.

Printre filmele in care Selena a jucat se numara "Another Cinderella Story", "Wizards of Waverly Place: The Movie" si "Princess Protection Program", iar debutul a avut loc odata cu aparitita in piesa "Ramona and Beezus", in 2010.Pe plan muzical, Selena Gomez este solista trupei pop "Selena Gomez and The Scene", cu care a lansat doua albume "Kiss & Tell" (2009) si "A Year Without Rain" (2010). Ambele materiale discografice au fost rasplatite cu discul de aur.

Cat despre viata ei intima, avand dar 18 ani nu se poate spune nimic. De curand, insa, Selena Gomez este vazuta tot mai des in compania lui Justin Bieber. Se zvoneste ca cei doi formeaza cel mai tanar cuplu de la Hollywood.
Din cate ai citit ea este f frumoasa si in interior dar si la exterior

| Dollicious a răspuns:

Selena Gomez!

| ralucabalan2010 a răspuns:

Toate sunt frumoase in felul lor. Selena inca mai are figura inocenta, copilaroasa, Miley e adevarat arata mult mai matura decat este dar parca are ceva special, iar Demi ne-a cucerit cu zambetul ei.happy

| ciresepeetno a răspuns:

Justina Biberon

| Selena2001 explică:

Byutzzu nu iti mai bate joc!

| summergirl25 a răspuns:

1.Selena Gomez
2.Semi Lovato
3.Miley Cyrus

Întrebări similare