| BettyKweekhuise a întrebat:

Cine imi da niste sfaturi cum sa ma imbrac la banchet?

6 răspunsuri:
| egjrewiogjaeifjaepfpjagfegwregeyhrt a răspuns:

Usor! Cu papuci cu toc o rochie frumoasa o poseta mumoasa big grin si un bolero

| Lynna a răspuns:

Depinde care este stilul tau. Eu de exemplu inca ma gandesc. Ori imi voi lua o rochita mov sau alba cu sandale negre si o curea lata neagra ori imi voi lua niste blugi stramti si o camasa larga albastra cu o curea lata. Im portant este sa nu te imbraci in negru, gri, maro sau astfel de culori inchise pentru ca vei arata ca o baba. Trebuie sa ai 3 culori pe tine. Sa fi colorata dar sa nu arati ca o sorcova.Si trebuie sa ai neaapatat bijuteri. Te sfatuiesc sa te imbraci totusi comod pentru ca imi imaginez ca vei avea o noapte plina de dans. Sper ca te-am ajutat.

| WhatMeanLove a răspuns:

O rochie colorata si pantofi rosii!
.

| AnyAda a răspuns:

Si eu am banchetul peste putin timp. Eu am preferat ceva mai copilaresc, nu negru, pentru ca inca suntem tinere bla bla si nu are rost sa ne imbatranim degeaba. Rochia mea este crem cu buline albe, cu o curelusa alba in talie, si jos este tip gogosar. Pantofii sunt bej, din piele intoarsa, cu toc de 7 cm. Ceva in genul asta iti recomand si tie.

| ChrissTinuta a răspuns:

Ciao, pai draga depinde de gusturile fiecaruia,eu as spune sa te imbraci cu o fustiza mini neagra si o camasa alba,pantofi negri, sau o rochita, ceva pe mov si pantofi negri. Sper sa iti fiu de folos. pup distractie placuta la banchet.

Întrebări similare