| mihaelutza_5981 a întrebat:

Cine imi da si mie idei cum sa ma imbrac la haloween? in afara de printesa si vrajitoare?

Răspuns Câştigător
8 răspunsuri:
| WestSid3 a răspuns:

În Traian Băsescu! laughing
Dar mai bine nu, sa nu plece toata lumea de la petrecere. Poti folosi costumele care sunt caracteristice Haloween-ului: vampir, dovleac, fantoma, dracusor, Dracula, fantoma, schelet...
Pa, pa!

| AleD a răspuns:

Vampir,varcolac,vaduva neagra,zombie,papusa moarta,mireasa moarta,in baiatrolling on the floor,ozzy obsbornehee heerockerita,emo,majoreta, candy girl, teddy bear:Xlaughing

| AleD a răspuns:

Vampir,varcolac,vaduva neagra,zombie,papusa moarta,mireasa moarta,in baiatrolling on the floor,ozzy obsbornehee heerockerita,emo,majoreta,candy girl,teddy bear:Xlaughing, pisica, dovleachee hee

| Bluef4 a răspuns:

Imbraca-te in Hannah Montana moarta:d Varianta zombiehappy

| Ɗęʋęɲ a răspuns:

Bună.O colegă din clasă de la mine s-a costumat mai demult în Gheișă.A fost superbă. Avea părul prins coc, un machiaj simplu:buze roşii şi faţa dată cu pudră albă.A avut şi un kimono roz iar în picioare avea o pereche de papuci drăguţi.Pa-pa

| Klawditza a răspuns:

Pei fi originala...toata lumea va respecta un tipar fix un zombie sau o printzesa si iti zic ca deja Printzesa,vrajitoarea,varcolacul,zombie,vampir si stafie sunt duse...
Iati o masca nesoala rau dar nu dinaia din hartie una din cauziuc vezi ca gasesti prin oras cu tot cu par si machiaj tot ce iti trebuie,imprumuta niste haine vechi de la vecini sau bunici si rupele pe ici pe colo,mai da si cu niste namol. Apoi amesteca niste acoarele dinalea la tub cu "checeap"(stiu am scriis gresit) si dati p epiele haine si mai si un batz si dal si pe el... daca nu e genu' taulaughing
I'ati niste tocuri inalte,punetzi o perca extravaganta si roaga pe cineva sa te macheze strident cu culori gen roz albastru negru galben portocaliu verde...dar amestecate, mai adauga cateva accesdori cat mai colorate si mai e si varianta sa pictezi, decorezi un cearceaf alb si cel mai simplu sa te imbraci intr'un personaj din anime sau desene animatebig grin fundita?

| madyunik a răspuns:

Eu am o fotografie cu mine care imi place f mult.Mi-am pus dinti de vampir, m-am imbracat in negru si machiajul la fel, unghiile negre de asemenea si o pereche de cornite. :p

| andy123 a răspuns:

Pirat