| lelicicaleli a întrebat:

Cine imi da vreun sfat, cum sa scap de punctele negre?

9 răspunsuri:
| KellyGreen a răspuns:

Buna!
Uite aici un articol despre plasturii pentu puncte negre:
http://polly-lena.blogspot.ro/2012/11/plasturii-pentu-puncte-negre.html

| Reiikó a răspuns:

In primul rand, ca sa scapi de problema trebuie sa ai un stil de viata sanatos si echilibrat, sa consumi cel putin 2 litri de apa pe zi si sa faci miscare de cel putin 3 ori pe saptamana a cate cel putin 30 de minute.
Daca ai pielea grasa cu pori dilatati este esentiala o curatare profunda a tenului cu un bun detergent; evita lotiunile astringente care inchid porii cu impuritati si duc la formarea cosurilor si, prin urmare, la acnee.
Deseori punctele negre ( numite si comedoane) sunt responsabile pentru formarea cosurilor mici care sfarsesc prin deteriorarea tenului. Tocmai de aceea trebuie intervenit cu o ingrijire constanta pe baza de substante naturale cu care sa pregatesti decocturi* ori infuzii pe care sa le aplici pe zonele cele mai afectate ( pe frunte, barbie si partile laterale ale nasului).
Pentru ca tenul sa devina ferm, compact si uniform frectioneaza fata cu o jumatate de rosie insistand pe zonele mai afectate cu pori dilatati; acest tratament trebuie repetat de cel putin 2 ori pe saptamana.
Un alt remediu natural pentru a elimina punctele negre este tamponarea pielii cu un disc demachiant imbibat in decoct de brusture, la fiecare 2-3 zile. Decoctul de brusture se prepara prin fierberea a 5 grame de radacina de brusture in 100 ml de apa pentru 10 minute. Acest decoct este indicat si pentru tratarea acneei insa, in acest caz, aplicarea trebuie facuta zilnic pana la disparitia completa a cosurilor.
Iti recomand plasturii pentru puncte negre. Gasesti in farmacie. Eu am luat decat o bucata pentru ca nu credeam ca sunt buni, dar chiar m-au uimit. Am dat vreo 2 lei 50 pe unul.

| Deliiiia a răspuns:

La salonul de cosmetica, dar nu recomand.

| Resurrection a răspuns:

Masca de puncte negre, baie cu aburi, iar dupa ce faci baia cu aburi, infasoara degetele in tifon si stoarcele. Asa o sa scapi de ele.

| Letty03 a răspuns:

Creme cu Aloe Vera, sau produse naturale.

| ny098 a răspuns:

Buna!
Fa-ti o masca din miere de albine!
Ajuta foarte mult!

| bombonika1799 a răspuns:

Eu una iti recomand
http://ro.oriflame.com/catalog-images/product/global/21351_1.png
Este bun si pentru cosuri si pentru puncte negre, este de la oriflame si este pana in15 lei.Cu partea verde iti dai si iti disper si cosurile si punctele negre, iar partea maro este corector cu care le poti acoperi. Sper sa iti fie de folos!

| ellysya a răspuns:

Cel mai bine e sa te duci la farmacie

Întrebări similare