Rochia ti-as zice sa fie ROSIE cu o funda mare in jurul ei, SUPER TARE! Parul ori lasa-ti-l pe spate cu o coronita f. subtire si micuta ori lasa-ti-l pe spate si fa o coronita impletita. O sa fii super!
Ma gandeam sa imi iau rochita rosie si pantofi si plic negru sau rochie neagra cu pantofi si plic crem iar parul nu stiu sa il prind intr-o parte si sa il fac cu bucle doar ca nu stiu daca o sa vina prea bine pentru ca nu e foarte lung
Te pot ajuta ecu cu parul:Il poti lasa desprins si sa-ti faci niste bucle, deoarece aceasta cofura merge cam la orice tip de rochie. Daca rochia este pe o parte, ai putea sa-ti prinzi parul in coada impletita si sa ti-l lasi pe partea cealalta(am vazut la cineva si venea foarte bine).Sau...ai putea sa-l prinzi intr-un coc mai elegant si sa-ti lasi doua suvite in fata pe care sa le ondulezi. Sper ca te-am ajutat si distractie placuta la banchet
Atunci...poti sa ti-l prinzi pe o parte.Nu neaparat impletit.Eu mi-am prins o jumatate din par in cealalta parte...si nu l-am legat cu niciun elastic de prins parul, il lasi asa, liber.E o coafura destul de elganta si foarte finuta
Am si eu o intrebare....imi poti raspunde la ea te rog? OUita-te pe profilul meu
DaciaRomania întreabă: