Incearca praf de argila amestecat cu miere ...iti dai pe fata astepti 15 minute si te speli cu apa calda si vei avea o fata fina, moale si fara cosuri adica perfect curata si nici nu faci riduri...eu folosesc cam o data pe saptamana cand am timp si are mare efect
Pai ai putea sa te duci la medicul tau si sa il intrebi pe el. Daca nu mai exista o posibilitate sa iti cumperi creme speciale pentru asa cevaSper ca te-am ajutat
Acum nu stiu daca toate functioneaza dar una dintre ele sigur merge: -Solutile care fac bine bebelusilor (pudra de talc) ajuta impotriva cosurilor. Pudra este extraordinara daca o aplici seara pe locurile inflamate Ea calmeaza si usuca iar a doua zi eai fata curata. -Portocalele paprica si patrunjelul contin vitamine care ajuta la tratrea cosurilor.Mananca zilnic.Si de exemplu la portocala dupa ce ai consumato pune coaja pe pervaz si a doua zi atingeo putin de cosuri. -Amesteca 4 linguri de lapte batut cu patrunjel tocat marunt Ungete cu crema obtinuta pe fata si las-o sa actioneze 15 minute. Apoi pielea ta e ca noua. -Trebuie sa speli mereu tenul cu apa calduta nu fierbinte.Aceasta ajuta pori sa se deschida.iar stratul protectot al pieli nu va fi afectat Dupa ce te-ai spalt cu apa calduta... spala-te cu o apa mai rece ca pori sa se deschida si unghete cu crema fina pe cosuri pentru a se usca cosurile:X:X:X Sper ca te vor ajuta
Subscriu la ce te sfatuieste una dintre persoanele de mai sus. Argila odata pe saptamana pe toata fata, fara cafea, minimum 9 ore de somn pe noapte si fara stres... Bineinteles mai conteaza si alimentatia cat mai ales o igiena de nota 10. (spalat odata la cateva ore pe fata cel putin vara cand e mult praf, in fiece seara te dai cu lotiune Bioderma si te stergi cu discuri de vata dinalea rotunde, etc.)
Mult succes!
cristianzgz3 întreabă:
BeBe_3144 întreabă:
Alex10092003 întreabă: