Cred ca te referi la ce se numeste "water fasting"(infometare cu apa). Daca chiar vrei sa slabesti, incepe sa numeri cate calorii mananci si incearca sa nu treci de 2500.Sunt multe metode, cea mai buna fiind myfitnesspal.com.Iti calculeaza tot ce vrei in ceea ce priveste nutritia.
Eu una am auzit de mai multe diete cu apa, dar ți-o zic pe aia pe care am urmat-o eu.
O poți ține cat vrei tu, poate deveni chiar un stil de viață.In fiecare dimineață pe stomacul gol trebuie să bei un pahar de apă călduță cu o felie de lămâie stoarsă. Lamaia detoxifiaza organismul și are și alte beneficii.Trebuie să bei un pahar de apă cu 30 de minute înainte de fiecare masa sau gustare, apa taie pofta de mâncare.
Ideal ar fi să bei macar 8 pahare de apa pe zi.Nu ai voie să bei decât apa, limonada neindulcita(apa cu lămâie) sau ceai verde.Si desigur trebuie sa faci sport,cat mai mult,eu am cautat pe YouTube și de acolo făceam(îți pot recomanda o tipa pe care am gasit-o recent, Vicky Justiz, e model fitness, eu i-am urmat videoclipurile și au mers).
Daca vrei mai multe detalii despre dieta, intra pe Dietetik.ro și găsești acolo.
Eu personal am slăbit cu dieta și exercițiile alea.Mult succes!
Georgian1992 întreabă: