| anaconda_9795 a întrebat:

Cine imi poate spune cum sa slabesc fara prea mari eforturi, adica cu pastile si care ar fi cele mai eficiente.plsss

Răspuns Câştigător
| bebedin17 a răspuns:

Iau capsula de slabit de 3 saptamana si am dat 7 kg dar nu stiu daca le intrerupi e posibil sa pui la loc.eu ink le mai iau pentru ca da rezultate dar dupa voi avea grija cu alimentatia cand nu le voi mai lua si atunci nu am cum sa mai punwinkingfunda?

5 răspunsuri:
| bebedin17 a răspuns:

Iau capsula de slabit de 3 saptamana si am dat 7 kg dar nu stiu daca le intrerupi e posibil sa pui la loc.eu ink le mai iau pentru ca da rezultate dar dupa voi avea grija cu alimentatia

| shnako a răspuns:

Fara sport n-ai cum. Alege: lene si grasime sau miscare si aratat bine. Daca cumva exista vreo astfel de pastila, se vindea ca auru. Dar precum vezi, nu exista.

| klaudia_4431 a răspuns:

Pai incearca ceva naturist, sunt si sanatoase si plus ca nu au interdicti! Mama mea este medic terapeut naturist, daca vrei te pun in legatura cu ea si sigur te va ajutahappy

| Honeybunny a răspuns:

Nu manca.slabesti 100% mult si rapidwinking

| beautifulkiss a răspuns:

Buna banuiesc ca nu esti destul de mare incat sa poti folosi pastile de slabit, bine nu sunt recomandate nici pentru adulti. Cele mai sigure si eficiente metode sunt alimentatia sanatoasa si sportul.Aceste 2 elemente ajuta la mentinearea sanatoasa a organismului si la eliminarea celulitei.Numai bine.