anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cine ma poate ajuta cu machiajul de la ochi verzi-albastri?

Răspuns Câştigător
Anna
| Anna a răspuns:

In primul rand trebuie sa te feresti de fardurile care sunt de aceeasi culoare ca cea a ochilor. Fardul albastru nu este indicat pentru ochii albastri. Pentru acestia nuantele mov si lila sau portocalii si roz sunt ideale. Acestea iti vor scoate garantat ochii in evidenta.

7 răspunsuri:
lolita
| lolita a răspuns:

Eu am ochii verzi si prefer maro, cafeniu, crem, mov, lila. incearca nu vei da gres

auran
| auran a răspuns:

Culoarea prunei, nuante de maro, rimel de volum

| cely a răspuns:

In functie de tinuta, de momentul zilei si de ocazie. Merge o combinatie de gri cu bleu sau verde cu bej

| anida a răspuns:

Buna.Movul inchis (pruna) scoate in evidenta culoarea lor .insa combinatii frumoase se pot face cu verde masliniu, auriu, gri sidef, roz, roz trandafiriu.Iti pot recomanda sa incerci un fard sidefat auriu, si un eye liner subtil, apoi mascara si esti gata! sper ca ti-am putut fi de folos...

| rebeka_3345 a răspuns:

Nu ma pricep eu prea bine dar am obs ca la culoarile: albastru si verde, in cazul tau verde-albastru, prinde fff bine creionul negru.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

La ochii verzi merge orice nuanta de mov, scoate culoarea ochilor in evidenta. albastrul de asemenea. mai merge auriul pe pleoapa in combinatie cu mov pentru. "umbre"

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Incearca sa iti conturezi ochii cu kreion cafeniu