| OvyBluRay a întrebat:

Cine merge la Sala din buzau ProZone Beauty & Fitness Center vreau sa stiu mai multe informati daca este acolo aparate de tras, cat este pe luna si cine se duce dau funda cine merge acolo

5 răspunsuri:
| burnik a răspuns:

Este prea frumos la pro zone eu am 2 sapt acolo si imi place. au detoate de tras banda, ca la sala. 55 p luna day time adica 8-16 cu carnetul de elev si full time 130 lei. vestiare, dusuri etc.

| OvyBluRay explică (pentru burnik):

Adica cum de la 8 pana la ora 4 pai pana la ora 2-3 am scoala cum ajung eu acolo ai un id de mess yahoo sa vorbim mai detaliat

| burnik a răspuns (pentru OvyBluRay):

Burnik_95 da-mi add!

| CezicideRobert a răspuns:

Eu am fost o luna acolo si mia placut.Au scripeti au pentru piept umeri au mase au detoate au muzica 2 plasme ditamai namilele de oameni si sunt chiar prietenosi...65 lei pe luna(31 de zile adica nu pana la sfarsitul lunii)iti recomand e super tare intr-o luna am pus pe mine vizibil si a fost distractiv si sa stii ca deocamdata sunt vestiarele in constructie o sa termine destrul de rapid

| OvyBluRay explică (pentru CezicideRobert):

Pe bune dupa spusele tale creca este frumos da-mi si mie id tau sau trimitel prim mesaj privat vreau sa vb cu tine mai detaliat ok boss