Eu una te sfatuies sa incerci produse naturale.Incearca sa iti exfoliezi fata o data la doua zile.Eu am incercat Isotrexin la recomandarea dermatologului si nu a dat rezultate.Iti recomand gelul de curatarea anti cosuri de la Gerovital(foarte bun) si incearca o crema de la plafar cu laptisor de matca(gen Apidermin).
Zinerith e cel mai bun il folosestc de cevatip si da efect si mai e bun pentru cosurile stoarse Cutaden
Zineryt.Il gasesti in farmacie, e o solutie pe baza de antibiotice.Un pic mai scump dar merita tori banii, indeparteaza cosurile precum si semnele lasate de pe urma lor.
Heiii!
Pai eu folosesc de la ORIFLAME produsele PURE NATURE eu am luat de la PureNature un baton cu 2 feteuna cu fata albastra si una cu fata crem ca sa acopere partea albastra cu care te dai pe cosuri si o sticluta cu un fel de solutie pare ca apa dar nu e apa e o solutie cu care aplici pe cosuri!
Bafta!
O fundita? Te rog?
Nu stiu nicio crema dar uite cum scap eu de ele: sparg cosul si pun pe el antibiotic la capsula. cel mai bine ar fi sa pui inainte de culcare si dimineata nu o sa mai ai nimic. daca nu merge din prima, din a doua sigur
DaciaRomania întreabă: