Cea cu 4 saptamani era reclama la epilator(si nu, nu tine atata). Folosind crema depilatoare, vei observa cum firele vor incepe sa creasca chiar de a 2a zi
Eu m-am depilat cu aceasta crema si este sa zicem acceptabila dar sincer nu tine decat 2 saptamani si apoi incepe sa creasca parul la loc.Insa sunt bune pentru persoanele cu pielea sensibila/uscata.Pretul nu il stiu dat gasesti crema in magazine si farmacii.Afli de acolo. Sper ca ti-am fost de ajutor. pup
Cica patru saptamani)) dureaza 1 saptamana ca sa fie ca inainte de epilare deci nu-ti face sperante) nu costa mult dar tot veet folosesc si eu si in maxim 5 zile e la fel numai prostii la reclame
si sa si ca toate sunt la fel
Eu sunt in Italia si o cumpar de aici dureaza cam 4 zile si la mine si costa 3 euro in romana cam 100 de mii ar veni nu?
Buna! ieri am cumparat si eu aceiasi crema am cumparat'o cu 18 lei dar inca nu m-am facut urmeaza maine sh daca vrei revin si iti spun rezultatul
dar sfatul meu este sa probezi chiar tu pentru ca pielea este diferita de la persoana la persoana...
te'am pupat :*:*