| adryanna_7314 a întrebat:

Cine s-a epilat cu crema depilatoare veet? aceea care face reclama si l tv.as vres s stiu daca in tradevar dureaza pana la 4 saptamani cresterea parului, si km cat costa.astept raspunsurile voastre. p00p

8 răspunsuri:
| Alina a răspuns:

La mine dureaza maxim 5 zile oh go on costa in jur de o suta si ceva de mii happy

| Lavu a răspuns:

Nu e buna de nimic...in 2 zile esti la fellaughing

| mariaw a răspuns:

Cea cu 4 saptamani era reclama la epilator(si nu, nu tine atata). Folosind crema depilatoare, vei observa cum firele vor incepe sa creasca chiar de a 2a zi

| Pe Bebelina O cheama DaNa baai a răspuns:

Eu m-am depilat cu aceasta crema si este sa zicem acceptabila dar sincer nu tine decat 2 saptamani si apoi incepe sa creasca parul la loc.Insa sunt bune pentru persoanele cu pielea sensibila/uscata.Pretul nu il stiu dat gasesti crema in magazine si farmacii.Afli de acolo. Sper ca ti-am fost de ajutor. pup

| anonimaa a răspuns:

Cica patru saptamanilaughinglaughinglaughing)) dureaza 1 saptamana ca sa fie ca inainte de epilare deci nu-ti face sperantelaughinglaughing) nu costa mult dar tot veet folosesc si eu si in maxim 5 zile e la fellaughinglaughing numai prostii la reclame
si sa si ca toate sunt la felhappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

La mine a durat doar 2 zilecrying

| ღ {кαтαℓуηα} ♥ a răspuns:

Eu sunt in Italia si o cumpar de aici dureaza cam 4 zile si la mine si costa 3 euro in romana cam 100 de mii ar veni nu?

| raluca750 a răspuns:

Buna! ieri am cumparat si eu aceiasi crema am cumparat'o cu 18 lei dar inca nu m-am facut urmeaza mainetongue sh daca vrei revin si iti spun rezultatul
dar sfatul meu este sa probezi chiar tu pentru ca pielea este diferita de la persoana la persoana...
te'am pupat :*:*