Am cautat acolo si nu am gasit
Ah
*și se plâng ai noștri de ce urâm Bistrița*
Rămâne doar să-ți comanzi de pe net
Mda si eu ma gandeam la asta da voiam sa vad daca gasesc in magazine, da se pare ca in Bistrita asta inapoiata nu gasesc nimic
Incearca pe iwishcosmetics.ro,au pensule profesionale la preturi foarte accesibile, prietena mea isi cumpara de la ei si e foarte multumita.
La orice magazin chinezesc gaseti. Nu toate pensulele sunt la fel. Am fost placut surprinsa sa gasesc la chinezi pensule de calitate similara cu cele profesionale.
Stiu ca se gasesc pensule bune si in magazine chinezesti dar nu am gasit in nici un magazin o pensula de blending in oras. Sincer recunosc ca am aproape toate pensulele de la magazine no name si sunt foarte bune
Si trebuie obligatoriu pensula de blending? Nu poti sa folosesti alt tip in scopul asta? Eu spre exemplu am o pensula pentru pudra care o folosesc si la fond de ten.
Am cautat si alte pensule pe care sa le pot folosi de post de pensula de blending da nu am gasit niciuna care sa ma multumeasca
Blending pentru ten sau ochi?
Pentru ochi
Comanda online, pe www.iwishcosmetics.ro gasesti pensule de blending si nu numai de la marci englezesti foarte bune
anonim_4396 întreabă: