Sapun cu sulf.Il gasesti in farmacii.Nu miroase foarte placut dar dupa spalare si clatire un balsam de par rezolva problema.Multa sanatate
Mai bine dai un ban decat sa incerci alte sampoane de la hipermarketuri care mereu promit ceva si mai mult iti fac rau parului. Iti recomand Ducray, numai in farmacii il gasesti si e in jur de 40-50 lei, se vede de la prima spalare. Tratamentul e bine sa-l duci pana la capat si sa nu-l intrerupi, asa vei sta linistit o mare bucata de timp, de fapt totul depinde de tine daca iti agresezi parul cu mii de sampoane schimbate vazute de pe la reclamele de la tv, vei ajunge ar la matreata.
In Romania cand aveam matreata de la tot felul de sampoane schimbate, ma tratam cu Ducra. Acum de cand sunt in afara tarii, Head&Shoulders este perfect pentru scaparea matretii, este un produs foarte bun si nici nu se compara cu cel din Romania care ma umplea imediat de matreata.
Tratamentul Ducray este pe 2 tipuri de matrata, uscat si gras, cu ajutorul farmacistei iti va recomanda ceea ce este bun parului tau.
Mergi la un medic dermatolog mai ales ca un consult este gratuit. Sapunul de sulf si cu gudron pot face bine dar poate ca mai trebuie si un tratament. Nu te lua dupa oricine. Mergi la medic!
La varsta asta nu ar trebui sa ai matreata, o fi de la stres sau prea mult invatat oricum incearca asta. http://www.farmec.ro/produse/par/sampon-antimatreata-302.html
Am avut matreata o singura data si am folosit palmolive. Mi-a mers din prima si apoi nu a mai trebuit sa folosesc. Daca nu vrei palmolive cele de la gerovital sunt bune(chiar foarte bune parerea mea). Eu am anticadere tu incearca antimatreata. Si sunt destul de ieftine.
Cu sapun dela ce face"Bunica"cu soda de spalat haine, ii cea mai sigura cale si eu am avut problema aia si doar asa mam scapat de ea!
Te tunzi la zero si apoi iti speli capul des cu acelasi sampon, si esti brebenel nu mai ai nici o treaba, sau da...e foarte bun sapunul cu sulf si dupa spalare, te limpezesti cu un balsam, apa fierbinte si te invidiaza si Cr. Ronaldo!
anonim_4396 întreabă:
DaciaRomania întreabă: