Se poate chiar si 12 kg! Priveste aici!:
Regimul este urmatorul
Luni:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai; o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: o pulpa de pui la gratar, salata verde cu putin ulei de masline si lamâie
Cina: un iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Marti:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g cartofi fierti, cu patrunjel tocat, 250 g carne de vita sau piept de pasare fiert.
Miercuri:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 250 g de peste la gratar cu putina lamâie.
Joi:
Mic-dejun: o cafea fara zahar sau o ceasca de cafea, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: un ou fiert tare, 120 g carne de vita la gratar si 20 g brânza de vaci, salata verde.
Vineri:
Prânz: un piept de pui la gratar cu o salata la alegere, doi cartofi fierti.
Cina: un iaut degresat, doi biscuiti graham.
Sâmbata:
Prânz: o farfurie de supa de legume.
Duminica:
Mic-dejun: o cafea sau o ceasca de ceai, o felie de pâine prajita cu putina margarina.
Prânz: 200 g sunca, o cutie de iaurt de 200 g.
Cina: iaurt degresat, doi biscuiti graham.
Timp de o luna de zile am tinut acest regim si am slabit 12 kg. Se consuma obligatoriu 1, 5 – 2 litri de apa plata pe zi. Pe la ora 11:00 se poate mânca un fruct (mere, portocale, banane). Succes!
Te sfatuiesc sa slabesti cate putin, pentru ca daca slabesti asa mult intr-un timp atat de scurt ti se va lasa pielea, vei face vergeturi si nu vei mai avea cum sa "repari" pielea aceea lasata decat cu operatii estetice!
Apuca-te de sport, alearga, mananca sanatos!
Buna!
Nu e bine sa slabesti atat de mult dintr-o data!
nu mai manca dupa ora 6!
e foarte important!
trebuie sa mananci la ore fixe
iti alegi o ora pentru masa de dimineata pentru pranz pentru cina
cel mai important e sa mananci dimineata
unele persoane nu pot manca dimineata...
dupa obisnuinta!
se spune ca daca vrei sa slabesti nu trebuie sa mananci asa de mult(cand ai mancare in farfurie, la sf mai lasa ceva mancare nu o manca pe toata)
nu trebuie sa te simti satula
si nu manca pe ascuns!
majoritatea din sfaturilea astea ni le-a dat profa de bio
asa si trebuie sa faci multa multa miscare!
alearga seara prin parc sau fa in fiecare zi abdomene!
In primul rand buna ziua.Am observat ca nu prea se poarta salutul pe aici.Cat despre slabit eu iti recomand sa intri aici http://forum.slabute.ro/ si vei gasi tot sprijinul si toate metodele din lume dar de sabit 10 kg intr-o luna nu vei putea sau daca vei face greseala asta, mai mult ca sigur te vei alege cu urmari grave asupra sanatatii tale si sincer cred ca nimeni nu vrea asta.Intra cu incredere pe acel forum si vei vedea ca daca te informezi cum trebuie iti vei putea alege singura o dieta si dupa ce vei slabi invata sa te si mentii.Bafta! O zi buna.
Stai calma. ca nu se poate. cand bagai in tine ca intr-o cisterna nu te gandeai?
. acu ia si fa sport si mananca salate. mai mult de 5-6 kile pe luna nu ai cum sa dai jos. decat sa nu mananci deloc