| Madutza20 a întrebat:

Cine stie daca crema Glyco A 12% glycolic acid cream este si pentru cosuri?! sau doar pentru acnee?! se poate da pe toata fata sau doar pe zonele cu problema? in prospect am citit ca scrie ca este si pentru riduri si pentru un peellling cosmetic si intinerire a tenului...asta ins ca merge data pe toata fata?! va rog sa ma ajutatisaddau funda:*

Răspuns Câştigător
| Sheridanx a răspuns:

Acnee= cosuri.
Daca spune ca este si pentru intinerire nu iti recomand sa o folosesti. Nu cred ca ai nevoie. Dar asta e doar parerea mea.
Mai bine mergi la un medic dermatolog.
Daca nu.incearca Retin-A. In opinia mea e foarte bun, dar foloseste-l in paralel cu o crema hidratanta si nu aplica decat pe zonele cu problema pentru.ca usuca destul de mult pielea.
>big grin

3 răspunsuri:
| Vali87 a răspuns:

Buna Madutza, in legatura cu intrebarea ta, vezi ca Glyco a e mai mult pentru pete rosii, cicatrici post acneice. Nu stiu dc e extraordinar de eficienta pentru inlaturarea cosurilor inflamate, care nu e tot aia. Pentru a nu iti mai iesi cosuri trebuie a folosesti in paralel o alta crema gen keracnyl, sebium akn, cleanace K sau o alta crema ca sunt mai multe. Sau poti folosi si diverse geluri antiacneice. Si eu am problema asta si crede-ma ca stiu ce spun. Nu te-as sfatui sa te increzi in farmacistele de la farmacii sau sa te iei dupa anumite prietene care au folosit un prd. Un prd poate fi bun pentru un anumit ten si prost pentru alt tip de ten. Dupa cum a zis si cel/cea care a postat pe 19 ian 2011 trebuie sa te duci la un medic dermatolog pentru a te consulta periodic cu trimitere de la medicul de familie ( ca-i mai ieftin ) sau la o clinica privata unde consultatie e mai scumpa 70 - 100 RO), depinde de bugetuyl fiecaruia.
Stiu ca anuntul e de pe 13 dec dar sper sa iti fie de folos.
Si eu am problema asta si nu reuseses sa scap de petele rosii, pct negre si pori dilatati. Referitor la Retin a vezi ca e FOARTE AGRESIV. Si in fine dc te hotarasti sa cumperi glyco a sau alta crema cu concentratie de acid glicolic mai mare sau egala cu 10% te-as sfatui acum in martie aprilie cand vin caldurile sa folosesti o crema pentru protectie solara ca te poti arde. Crede-ma ca eu am patit-o. Dar sa nu fie grasa, stiu ca sunt unele de la uriage, avene, bioderma pentru ten gras acneic. Acum vezi si tu.
Bafta!

| ChrishaChry a răspuns:

Eu am patit cu o astfel de crema, care era pentru. curatarea tenului sa imi apara mai multe cosuri decat am avut de la ea.Nu iti recomand o astfel de crema.Parerea mea e ca ceva natural (apa si sapun, zilnic), ar fi mai bunwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna, madutzuk! eu am ceva probleme cu tenul, am acnee, am fost la dermato, fac peeling de 6 luni si mai fac inca 6 pentru cicatrici.si vreau sa-ti zic ca Dr. chiar mi-a recomandat aceasta crema pentru acnee, si ma dau pe toata fata, si vreau sa-ti zic ca e super! nu stiu, la mine a avut cel mai bun efect, e mai luminoasa, porii sunt mult mai mici, mult mai fina, petele imi dispar pe zi ce trece, dar o folosesc din septembrie 2010, deci, rabdare. sfatul meu este ca, totusi e bine sa consulti un dermatolog bun.Pt ca, de ex, Dr mea cand vedea ca am tenul putin sensibilizat imi zicea sa mai fac o pauza de cateva zile de glyco a, apoi iar reluam...nu stiu ce sa zic, trebuie sa fii monitorizata, efectiv, de un Dr, totusi, este vorba despre tenul tau, si nu trebuie sa pleci urechea la tot ce se spune...sanatate multa! sper ca te-am ajutat macar un pic.succes!