Foloseste ceai din frunze de nuc (un ceai concentrat) cu care sa-ti clatesti parul si vei vedea ca are efectul de a inchide culoarea parului si in acelasi timp, iti va intari firul de par si-l va face mai frumos. Mult succes si multa sanatate.
Eu am folosit un nuantator cu cateva nuante mai inchis decat culoarea parului meu. A fost o mare greseala in primul rand pentru ca mi-a iesit o culoare mult mai inchisa de care am scapat in maxim 5 luni(in 2 saptamani ar fi trebuit sa ajung la culoarea mea), avand firul de par sanatos si ne mai fiind vopsit a intrat bine in par.Am regretat mult pentru ca apoi nu mai avea buclele pe care le aveam inainte, nu mai era lucios si matasos.
Parerea mea e sa nu ti-l vopsesti nici macar cu sampon. Orice produs deterioreaza cat de cat parul.Sunt sigura ca ai o culoare frumoasa a parului.
Da te pot ajuta eu daca vrei sa iti pastrezi culoarea paruluidar vrei ceva mai mai intens. te duci intr-o farmacie si ceri sampon de la elmiplant cu extranta de nuc. te asigur ca da rezultate chiar dela prima spalare
eu sunt brunete si il folosesc de vreo 2 luni si multa lume ma intreaba daca mam vopisit
p. s eu nu l-am cumparat pentru a imi colora parul
bafta
Poti sa folosesti nuantator sau sampon de la kallos.eu am sampon de la kallos albastru inchis . nu prea il folosesc.inainte il foloseam
Daca esti blonda...Sau daca vrei sa ii dai parului o culoare trebuie sa fi blonda...Stiu un sampon cu care poti sa te speli pe cap, dar asta numai daca esti blonda si iti iese un fel de gri cenusiu...Cred ca se gaseste in magazine si pe la farmacieNu sunt sigura
Foloseste Palette Instant Color. Este o lotiune nuantatoare care rezista pana la 6-8 spalari.